Už zajtra na váš čaká výnimočný muzikál! Užite si Haničku a Murka!

Najobľúbenejšia bábková dvojica Hanička a Murko pripravila v spolupráci s televíziou JOJ exkluzívnu premiéru svojho prvého muzikálu pre všetky malé deti. Už zajtra si ju môžete naplno vychutnať. Stačí si kúpiť vstupenku a kliknúť na www.joj.sk.

Kúpiť lístok

Zdroj: TV JOJ

​Doprajte si už zajtra jedinečných 60 minút. Preneste sa do veselého sveta škôlkarky Haničky a jej kocúrika Murka. Aj im sa stávajú bežné veci. No raz sa im prihodí čosi kúzelné. Nájdu semienko, zasadia ho a vďaka kúzelnému kvetu prežijú jeden rozprávkový deň! A čo všetko zažijú? To sa dozviete v úplne novom predstavení! V muzikáli “Kúzelný kvet” sa deti môžu tešiť na 11 obľúbených pesničiek o zvieratkách, ktoré ich zaručene roztancujú a rozospievajú.

Zdroj: TV JOJ

Deti sa po prvýkrát stretnú s novými kamarátmi Haničky a Murka - pani Sliepkou a pánom Kohútom, pani Líškou, pánom Ďatlom, kamarátmi Ježkom, Zajkom či nezbednými Myškami a mnohými ďalšími zvieratkami z lesa a gazdovstva. 

Muzikál trvá 60 minút a je určený pre malé deti - predovšetkým v škôlkarskom veku. Cena rodinného lístka je 3,99 € a zakúpite ho buď na www.inviton.joj.sk, alebo v sieti Tickeportal. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Aby si tento úplne nový muzikál mohlo pozrieť čo najviac fanúšikov Haničky a Murka, bude v archíve pre všetkých, ktorý si zakúpia rodinnú vstupenku, dostupný jeho záznam, a to do stredy 17.6. do 18:00 hod. na www.joj.sk.

Kuriatko a kohút: 

Líška: 

Mačiatko: 

Užime si zajtra spolu veselý pondelok o 10:00 hod. na www.joj.sk

Kúpiť lístok