Dara Rolins zaskočila fanúšikov šokujúcim zistením! Čo objavila doma?

Dara Rolins došla v posledných mesiacoch, ktoré ju izolovali v domácom prostredí, k prekvapivému zisteniu. Objavila, že aj doma je krásne. Za tento "objav" sa ale dočkala ľadovej sprchy od fanúšikov.

​Dara Rolins trávila posledné týždne a mesiace vo svojej luxusnej vile v Tuchoměřiciach pri Prahe. Venovala sa predovšetkým svojej dcére Laure a sama sebe. "Až v tejto divnej dobe som si uvedomila, že aby som ´chilovala´, nemusím zákonite jazdiť kilometre od miesta, kde bývame. Prechádzky pri mori sú, samozrejme, magické, ale kedy vás napadlo prejsť sa vo voľnom čase v uličkách ´tam u vás´? Len tak, vlastne z nudy, neskôr zo zvyku, ktorý vznikol z tej nudy. Občas sa dokážem nadchnúť aj pri uvedomení si takýchto obyčajných banalít. Niekedy aj niekoľkokrát za deň," dumala na sociálne sieti. Dara pritom pred koronakrízou trávila veľa času práve v zahraničí. Jej druhým domovom, najmä počas zimy, bol ostrov Bali, kde sa častokrát "udomácnila" na mesiac-dva. Do Ameriky si neraz odskočila na nákupy či predĺžený víkend, prípadne nakrúcať videoklipy. Veľakrát vyrazila oddychovať aj do Dubaja a neodolala ani koncertu napríklad v Paríži.

Mnohých fanúšikov jej slová ale nedojali. Našli sa, samozrejme takí, ktorí s patetickým emotikonom zopnutých ručičiek ďakovali Bohu, že aspoň "na niečo je tá korona dobrá", viacerí z jej priaznivcov nad jej objavom skôr krútili hlavou. "Je veľmi úbohé, že si to, ľudia, uvedomujete až teraz... Akí ste teda boli a ako ste žili pred koronou? To je na zamyslenie!," reagovala jedna jej fanúšička. Ďalší priaznivec ešte pritvrdil, že toto pociťujú akurát tak tí, čo do útoku zákerného vírusu na širokú populáciu mali na svete všetko, na čo si pomysleli, a preto pre nich bolo také cestovanie samozrejmosťou. Speváčka sa k negatívnym komentárom nevyjadrila.

Tagy: Dara Rolins