Silvia Kucherenko je známa svojimi veľkými perami: Odpadnete, ako vyzerá najnovšie!

Silvia Kucherenko je svojimi nadmernými perami známa už dlhé roky. Sprvu síce tvrdila, že jej ústa sú prírodné, no dnes plastiku priznáva. Dokonca ju ženám aj odporúča. Otázkou ale je, či jej posledný zákrok vyšiel podľa predstáv.

​Silvia Kucherenko je na svoje pery pyšná. "Sú mojou značkou, nič by som na nich nemenila," priznala pred pár rokmi blondína. Najprv kráska plastiku popiera, neskôr ale priznala, že sa zveruje odborníkom. Dokonca odtajila, že okrem pier si dala vylepšiť prsia a nos. "Keď je možnosť dať si zmeniť niečo, čo vám robí ´vrásky na čele´, tak prečo nie?," konštatovala a snažila sa tak pomôcť aj ďalším ženám, ktoré so sebou nie sú spokojné.

Silvia Kucherenko je na svoje telo i tvár hrdá. Neprajníci jej účty neplatia a nie je ničia práca obdivovať ju, jedine jej samej, tvrdí. Najnovšie pridala na sociálnu sieť video z auta, ktoré zachytáva jej pery. Tie sú aktuálne ešte väčšie ako obvykle. Výsledky tesne po zákroku nie sú síce také, ako budú o pár dní, keď sa kyselina vstrebe, otázkou je, či budú presne také, ako by ich blondína chcela.

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko