Necudná Rachel odhodila všetky zábrany! Jennifer Aniston predáva svoje nahé telo!

Preslávila sa ako Rachel z Priateľov a vie z toho dodnes ťažiť. Teraz navyše americká kráska Jennifer Aniston predáva svoje nahé telo! Aby pomohla v boji s koronavírusom, rozhodla sa vydražiť svoj čierno-biely akt z 90. rokov, kde je skutočne neodolateľná.

​​Akt vznikol v roku 1995 vďaka Markovi Seligerovi a Jennifer má na ňom stále ešte svoj ikonický účes, ktorý sa razom po prvej sérii Priateľov stal módnym hitom, ktorý napodobňovali ženy a dievčatá na celom svete, píše britský denník DailyMail.

Zatiaľ čo dámy možno zaujme práve oný fenomén na hlave, páni sa asi zamerajú skôr na iné partie jej tela. Ale každý si príde na svoje, a tak je predpoklad, že by o intímnu fotografiu Jennifer Aniston mohol byť medzi fanúšikmi enormný záujem.

Seriálová Rachel ale nie je jediná, kto sa dočká vydraženia vlastnej podobizne. Seliger totiž ponúka hneď 25 portrétov hviezd, medzi ktorými nechýbajú napríklad Leonardo DiCaprio, Billie Eilish, Dr. Dre či Snoop Dogg. Výťažok zo všetkých vydražených diel nepoputuje do jeho vrecka, ale na charitu, konkrétne ho získajú organizácie, ktoré okrem iného poskytujú bezplatné testovanie na koronavírus a zaisťujú potrebnú starostlivosť chorým.