Dojímavá fotka priamo z pôrodnice: Tomi Kid Kovács ukázal svojho rozkošného synčeka!

Majster sveta v profesionálnom boxe sa stal opäť otcom. Už štvrtýkrát. Svoju radosť zvestoval na sociálnej sieti.

Tomi Kid Kovács sa opäť stal otcom. Manželka Dominika mu 4. júna porodila ďalšieho synčeka. Po dcére Kláre Virág (18) a synovi Tomášovi (16) z Tomiho prvého manželstva, mu jeho polovička, s ktorou už má osemročného Kristiána, priviedla na svet chlapčeka, ktorému dali meno Dávid. Boxer sa s radostnou správou pochválil na sociálnej sieti. K statusu pridal aj fotografiu, ku ktorej napísal: "Nedá sa popísať slovami, že akí sme šťastní! Kristiánko mi povedal: Tento deň je môj najkrajší! Je tu s nami Dávid. Všetci sme zdraví." Nezabudol ani na svoju manželku, o ktorú sa rodinka bude patrične starať. "Na našu maminku budeme dávať pozor!," píše v statuse.

Netrvalo dlho a pretrhlo sa vrece s gratuláciami a pozitívnymi správami. Boxerista sa poďakoval a aby urobil všetkým radosť, pridal aj video malého Dávidka. "Ďakujeme všetkým za správy, povzbudenie a gratulácie! Sme zdraví, pokojní a, samozrejme, všetci šťastní! P.S. Dávidkovi sa veľmi páči pri mamičke," napísal k videu.

Boxerista sa o svoje súkromie so svojimi fanúšikmi pravidelne delí. Už vo februári prezradil pohlavie očakávaného bábätka. "A kto tipoval, že budeme mať babu, tipoval nesprávne, pretože budeme mať ďalšieho chlapa v rodine, na ktorého sa už veľmi tešíme. P.S: Ďalší boxerista v našej rodinke?," napísal na sociálnu sieť.