Lucie Vondráčková po rozvode opäť šťastná? Postavila sa pred oltár v svadobných šatách!

Pôvabná speváčka a príležitostná herečka Lucie Vondráčková má za sebou síce rozvod s hokejistom Tomášom Plekancom, no zdá sa, že už nesmúti. Na sociálnej sieti sa objavila v svadobných šatách a s úsmevom na tvári. Žeby znovu povedala svoje áno?

​Nejeden fanúšik speváčky Lucie Vondráčkovej zostal zaskočený, keď videl jej profil na sociálnej sieti a instastories. Kráska totiž ukázala zábery zo svadby. Lucie mala na sebe nádherné biele šaty, nechýbal ani dokonalý mejkap a účes a za ručičku viedla rozkošnú malú družičku. Aby bol moment ešte dokonalejší, nechýbal svadobný pochod slávneho nemeckého skladateľa Felixa Mendelssohn-Bartholdyho, počas ktorého kráčala kráska k oltáru.

Zábery speváčka doplnila o popisky "he said yes", čo znamená "on povedal áno". Až neskôr sa na scéne objavil kameraman a tak si mnohí domysleli, že Lucie nakrúca nový videoklip. Zatiaľ je teda speváčka sama. Predsa len jazvy na duši, ktoré jej spôsobil rozvod s Tomášom Plekancom sa budú ešte dlho hojiť. O to viac, že on už má novú rodinu s tenistkou Luciou Šafářovou. Jeden však nikdy nevie, kedy sa šťastena unaví a sadne aj na Luciu...

Zdroj: Instagram/lucievondrackovaofficial
Zdroj: Instagram/lucievondrackovaofficial