Dominika Cibulková porodila: Krásna mamička ukázala fotku synčeka rovno z pôrodnice!

Radostná novinka vo svete šoubiznisu! Bývalá tenistka Dominika Cibulková priviedla na svet synčeka Jakubka, ktorý sa im narodil po takmer štyroch rokoch manželstva. Blahoželáme!

Bývalá tenistka Dominika Cibulková práve prežíva najkrajšie chvíle v živote ženy. V súkromnej rakúskej klinike totiž priviedla na svet svojho prvorodeného synčeka Jakubka. V nedeľu ráno okolo ôsmej hodiny sa toutou novinkou pochválila prostredníctvom sociálnej siete. Náš svet už nikdy nebude rovnaký, napísala bývalá tenistka k fotke, ktorá evidentne vznikla rovno v pôrodnici. Pózuje na nej s manželom Michalom a čerstvo narodeným synčekom Jakubkom. 


Príchod ich dieťatka bol dokonale načasovaný. Minulý rok v novembri ukončila svoju profesionálnu kariéru a len pár týždňov na to, začiatkom decembra, prostredníctvom spoločnej fotky s manželom Michalom držiac snímku z ultrazvuku oznámila, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko.

Cibulková dopriala pri pôrode vysoký nadštandard sebe aj svoju bábätku. Na svoj veľký deň si totiž vybrala luxusnú súkromnú pôrodnicu vo Viedni. Izby sú vybavené naozaj nadštandardne a vzhľadom pripomínajú skôr hotel, než nemocnicu. Terasy sú zariadené v stredomorskom štýle a klientkam poskytujú výhľad do záhrady. K dispozícii bude mať vlastnú chladničku, trezor či klimatizáciu. V závislosti od počtu dní strávených na klinike sa cena za takýto luxus pohybuje približne okolo 8.000 €. „Určite v tom hrá rolu aj väčšie súkromie, ale najmä to, že počas korony je na rakúskej klinike dovolené byť s manželom pri pôrode aj po ňom. Môže byť s nami, to je pre mňa kľúčové,“ povedala Cibulková pre Plus7dní.  Okrem luxusu zrejme pri výbere pôrodnice hrala úlohu aj blízkosť so špičkovo vybavenou štátnou nemocnicou.

​​Bývalá tenistka je známa tým, že má rada luxus a už teraz je jasné, že bábätko sa bude mať ako vo vatičke a rozhodne na ňom nemieni šetriť. Svedčí o tom, napríklad, výber luxusného kočíka známej talianskej značky, ktorý stojí približne 2 tisíc eur. O teplo prominentného dieťatka sa zas bude starať deka od luxusného francúzskeho módneho domu, ktorú Dominika dostala od svojho kamaráta, stylistu Andreja Kusalíka. Jej cena sa pohybuje okolo 900 eur a vyrobená je z merino vlny a kašmíru.

Dominike Cibulkovej blahoželáme a želáme jej a aj bábätku veľa zdravia!