Seriál 9-1-1 prichádza s nadupanou treťou sériou: Dve časti do týždňa a v super čase!

Akčný seriál 9-1-1 z prostredia záchrannej služby v Los Angeles sa opäť vracia na JOJku s treťou sériou, v rámci ktorej sa môžete tešiť na úplne nové epizódy a príbehy. Tie na našich obrazovkách odštartujú už 2. júla!

Seriál 9-1-1 je vo svete nesmierne obľúbený a inak to nebolo ani na Slovensku. Prvé dve série ste na obrazovkách JOJky doslova hltali a týždeň do týždeň ste čakali na nové časti. Pre všetkých fanúšikov tohto nadupaného seriálu máme skvelú správu! 9-1-1 vráti na JOJku s treťou sériou, ktorá bude plná napínavých a zaujímavých príbehov a nečakaných situácií. Štartujeme už vo štvrtok 2. júla o 20:35 pričom nové časti budeme okrem štvrtku vysielať aj v utorky!

Americký akčný seriál mapuje napínavé príbehy policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Na tamojšiu tiesňovú linku volajú denne desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti a operátori deň čo deň pomáhajú v rôznych nebezpečných chvíľach a nasadzujú pritom vlastné životy. Moderní hrdinovia sa však okrem zachraňovania cudzích a neznámych ľudí musia vyrovnávať aj s neustálym stresom, ktorý s tým súvisí. Popri tom však riešia aj svoje problémy a rôzne neľahké životné situácie.

Sledujte seriál 9-1-1 už vo štvrtok 2. júla o 20:35 na JOJke!

Tagy: 9-1-1