Dominika Mirgová vyrazila ku kaderníkovi: Pozrite, ako jej nový účes sekne!

Vlasy sú korunou krásy. Dominika Mirgová to veľmi dobre vie, a preto sa o svoju hrivu patrične stará. Aj nedávno zverila svoju korunu krásy do rúk šikovného kaderníka a výsledok?

K Dominike Mirgovej dlhé blond vlasy neodmysliteľne patria. O svoju korunu krásy sa patrične stará, preto aj nedávno vyrazila ku kaderníkovi. Jej hairstylistom pritom nie je nik iný ako Jirko Blatný, ktorý je navyše jej blízkym priateľom. Práve jeho šikovné ruky majú na starosti speváčkine príčesky, ktorými sa kráska vôbec netají. Jej fanúšikovia preto ostali šokovaní, keď videli najnovšie fotografie. Na prvý pohľad sa totiž zdalo, že si speváčka svoje dlhé vlasy riadne skrátila. "Asi som vás všetkých včera v storičkach zmiatla," priznala. Vzápätí nadviazala na posty z predošlého dňa. "Ale dlhé vlasy sú proste dlhé vlasy, na ktoré nedám dopustiť!" Fotky, na ktorých má Dominika krátke vlasy, boli len medzičlánkom medzi farbením a dorábaním príčeskov.

Speváčka od kaderníka odchádzala neskoro večer. "Kvôli mne ponocoval a od rána opäť zarezáva v robotke! Ľúbim tohto šikovného kaderníka s čarovnými rukami," vyznala sa.

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial