Helena Vondráčková vytasila v šortkách dokonalé nohy: Fúha, toto telo že má po 70-tke?

Česká hudobná legenda a diva dnes oslavuje 73. narodeniny, no pri pohľade na ňu by jej tento vek tipoval naozaj málokto. Vďaka tomu, že sa o seba poctivo stará a žije v harmónii, sa môže pochváliť dokonalou postavou a tvárou ako zo žurnálu.

Speváčka Helena Vondráčková patrí k tým slávnym dámam, ktoré akoby zastavili čas. Dnes oslavuje krásne 73. narodeniny, no vek je v jej prípade naozaj len číslo. Držiteľka niekoľkých ocenení Český Slávik srší energiou, vždy je pozitívne naladená, usmiata a vyzerá priam božsky. Pravidelne to dokazuje fotkami či videami, pomocou ktorých komunikuje so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí. Jedna z najnovších snímok priam vyráža dych. Sedemdesiatnička totiž v šortkách vytasila dokonalé štíhle a vypracované nohy, o akých môžu snívať aj mnohé tínedžerky. Skvelú postavu si udržiava pravidelným športovaním – tenisom, jogou, plávaním a v zime zas lyžovaním. Podľa jej slov je kľúčové starať sa najmä o svoju chrbticu. Špeciálnu pozornosť prikladám starostlivosti o chrbát. Pretože, tak dlho, ako má človek chrbát zdravý, tak dlho je mladý,“ myslí si diva.

Ak by si niekto myslel, že sexi postavičku si udržiava aj diétami, je na omyle. „Žiadne drastické diéty nedržím, snažím sa stravovať v duchu našich starých materí, ktoré sa neprejedali. Riadili sa tým, že jedli všetko, ale s mierou, kedysi nebolo jedla toľko, ako teraz. Ja si dám všetko, aj pečivo, cestoviny, aj si pokojne niekedy dám chlieb s masťou. Ide o to, aké množstvo zjete. A ďalšia podstatná vec – nevečeriam. Po piatej hodine večer už pokiaľ možno vôbec nejem,“ vysvetlila. V snahe udržať si mladistvý výzor je podľa nej dôležitý aj dostatok spánku, minimálne osem hodín denne. Hlavným elixírom na večnú mladosť sú však podľa jej slov láska a vnútorná harmónia. „Život predsa nie je o veku, ale o tom, ako sa človek cíti, ako sa realizuje v tom, čo robí, ako je spokojný v súkromí... Ak toto všetko funguje, je naozaj úplne jedno, koľko máte rokov. S vekom sa jednoducho treba zmieriť,“ dodala.

Helene Vondráčkovej želáme všetko najlepšie k narodeninám!