Odpadnete, ako vyzerajú mladé Geissenky: Rozkošné dievčatká vyrástli v poriadne kočky!

Reality šou Geissenovci, ktorú sme na JOJke pred rokmi vysielali, mala veľký úspech. Prostredníctvom televíznych kamier sme okrem milionárskeho páriku spoznali aj ich zhýčkané dcérenky. Tie však medzičasom poriadne vyrástli a po rozkošných dievčatkách už niet ani stopy.

V čase, keď reality šou Geissenovci pravidelne vnášala do našich obývačiek zábery zo života nemeckých milionárov, boli Shania a Davina ešte deti. Ani sme si neuvedomili, kedy sa to stalo a najznámejšie zhýčkané sestry definitívne vyrástli. Kedysi rozkošné dievčatká sa akoby mávnutím kúzelného prútika zmenili na atraktívne tínedžerky, ktoré si začínajú v živote raziť svoju cestu. A jednou z nich je pre ne určite aj Instagram. Prostredníctvom sociálnych sietí svetu ukázujú, že už nie sú žiadne deti, čím definitívne mažú nálepku malých dievčat. Na ich profiloch nechýbajú snímky s našpúlenými perami či zábery v kratučkých topoch, šortkách, plavkách či v provokatívnych pózach, za aké by sa nehanbili ani topmodelky. A ľuďom sa to evidentne páči. Shania a Davina totiž majú na svojich Instagramoch stovky tisíc followerov. 

Spolu s čarom sociálnych sietí objavili aj čaro rodičovského bohatstva. Milióny si užívajú plnými dúškami a po ich vzore sa v ničom neobmedzujú. Dôkazom sú fotografie, ktorými sa pravidelne chvália na svojom profile na sociálnej sieti. Okrem exotických dovoleniek si vychutnávajú značkové oblečenie podľa najnovšej módy, dizajnérske kabelky i technické výdobytky. Keďže obe dievčatá sú len v tínedžerskom veku, natíska sa otázka, či by ich rodičia nemali viesť skôr k skromnosti, než k rozhadzovaniu. Nuž, Róóóbert a Carmen azda vedia, čo robia…