Denník princeznej

Ako sa zmenili herci z filmu Denník princeznej? Fúha, odpadnete, ako teraz vyzerajú!

Obľúbená romantická komédia zo života tínedžerky, ktorá sa jedného dňa dozvedela, že je následníčkou trónu v európskom kniežatstve, je už takou filmovou klasikou. Povedali by ste však, že od premiéry už uplynulo takmer 20 rokov?

Film Denník princeznej by pokojne mohol dostať nálepku „kultový“, keďže ho pozná naspamäť niekoľko generácií. Príbeh tínedžerky Mie Thermopolisovej, ktorá sa jedného dňa dozvedela, že je následníčkou trónu v európskom kniežatstve, znamenal pre jej predstaviteľku, Anne Hathaway, hotový prelom v kariére. Bol to jej prvý veľký film a práve vďaka nemu získala veľký celosvetový úspech. Zaujímavosťou je, že rolu dostala vďaka svojej prirodzenosti. Na konkurze totiž omylom spadla zo stoličky priamo pred režiséra, ktorý usúdil, že by postavu zakríknutej stredoškoláčky nemusela príliš predstierať. A bolo vymaľované.

Od premiéry Denníka princeznej uplynulo už neuveriteľných 19 rokov a to sa, samozrejme podpísalo aj na výzore hlavných hrdinov. Z mladučkých tínedžerov sú dnes zrelí tridsiatnici, ktorí si už v živote čo-to odžili. Zmenili účesy, tváre im zdobia jemné vrásky a to spôsobuje, že niektorí sú doslova na nepoznanie, čo poviete?

Sleduje obľúbený film Denník princeznej už dnes o 20:35 na JOJke!