Opevnený_kláštor_Bzovík_ruiny_2016

Pozývame vás na Festival STREDOVEK.SK

Na začiatku roka sme sa pripravovali na to, že prvý ročník nášho Festivalu STREDOVEK.SK bude v konkurencii veľkých podujatí. Dnes sme radi, že vôbec bude a zdá sa, že jedným z mála letných, stredovekých podujatí. Aj preto sme sa v našom občianskom združení Stredovek.sk, rozhodli, že festival usporiadame, aby tento rok nebol len o rušení a obmedzovaní kultúrnych podujatí. Pozývame vás 8.8.2020 do nádherného areálu stredovekého opevneného kláštora v obci Bzovík, okres Krupina.

Na základe nariadenia Vlády SR sme festival aj jeho program prispôsobili aktuálnemu stavu. Priamo do areálu festivalu budeme môcť vpustiť len 1000 návštevníkov, ak chcete byť medzi nimi a vidieť rytiersky turnaj (Toastabur), súboje bojovníkov či množstvo iného stredovekého programu, vstupenky si môžete už teraz a tu: www.predpredaj.sk

;t=16s

A tisíce vás ostatných, budú môcť celý program festivalu spoločne aj s vašimi deťmi, sledovať v priamom ONLINE prenose cez náš youtube kanál Festival Stredovek.sk , pripomienku na jeho sledovanie si môžete nastaviť tu:

V priamom prenose vám prinesieme rôzne zaujímavé videá či rozhovory, súvisiace so stredovekom a zároveň vám prinesieme aj ukážky z nového seriálu televízie JOJ SLOVANIA. Priamo z festivalu vám prinesieme besedu s autormi tohto unikátneho a doteraz najnákladnejšieho televízneho projektu.

Zdroj: TV JOJ

​Tešíme sa na tisíc z vás, ktorí si Festival STREDOVEK.SK prídu pozrieť osobne a na tisíce z vás, ktorí nás budú sledovať z pohodlia svojich domovov alebo z práce. 

Nezabudnite, 8.8.2020 obec Bzovík!

Všetko o festivale a možnostiach ako podporiť naše občianske združenie sa dozviete na www.stredovek.sk

Partneri festivalu sú: Televízia JOJ, Veľkopopovický Kozel, UMEO, Folkwáng Brewery, Predpredaj.sk, obec Bzovík, obyvatelia obce Bzovík, Tostabur, Zoznam.sk, Roľnícke družstvo Bzovík, videohra Kingdom Come Deliverence, Parilla Sound, Drevostav Zvolen, Upcoming a mnohí ďalší...