Sexica Silvia Kucherenko to povedala narovinu: Prečo ešte stále nemá žiadneho chlapa?

Blonďavá modelka sa pred vyše rokom rozviedla s manželom Sergejom, s ktorým jej vzťah skrachoval. Odvtedy je stále single aj napriek tomu, že má zástupy obdivovateľov. Ako je to možné?

Silvia Kucherenko je jednou z najkontroverznejších osôb v slovenskom šoubiznise. Extravagantný výzor, luxusný život a otvorená komunikácia bez servítky pred ústami spôsobujú, že ľudia ju buď milujú, alebo neznášajú. Nech je to tak či onak, isté je, že bez povšimnutia neostane nič, čo urobí. Kým dámy kypia závisťou pre jej štíhlu postavu a sexi krivky, mnohí páni by dali čokoľvek len za to, aby im venovala svoj pohľad. No, a práve v tom je pes zakopaný!

Hoci je sexi blondínka už rok rozvedená, stále je single. Ako však tvrdí, núdzu o obdivovateľov rozhodne nemá.Baviť sa o mužoch je strata času. Nech sa oni bavia o nás. Tam mám 200 neprijatých hovorov, 300 neodpovedaných esemesiek a správy na Instagrame už ani nepočítam. Keď príde niekto, kto za to stojí, tak potom mu aj odpoviem,“ povedala prostoreká modelka pre Nový čas. Jedným dychom aj objasnila, ako by mal vyzerať TEN pán Dokonalý. Podľa jej slov by nemal vulgárne nadávať, mal by mať dobré srdce, správny charakter a aspoň dve eurá v peňaženke. Okrem toho má ešte jednu požiadavku. „Nemal by mať miesto mozgu činky. Nemal by byť 99 percent svojho života v posilňovni,“ skonštatovala plavovláska. Ideálny muž by zrejme mal byť aj veštec. Kucherenko totiž prízvukuje, že ak by aj perfektného muža stretla, musel by sa dovtípiť, že ho chce a mal by ju osloviť.Nikdy v živote neoslovujem chlapa prvá. Nikdy, nikdy. Proste sa to ešte nestalo,“ zhodnotila. Nuž, s týmito nárokmi Silvii držíme palce!