Celeste Buckingham krásna ako nikdy predtým: Fanúšikov očarila TOUTO nádhernou fotkou!

Kvitne do krásy! Obľúbená speváčka si získala množstvo priaznivcov nielen vďaka skvelej hudbe, ktorú robí, ale aj tým, aká je. Oceňujú, že je vždy sama sebou a na nič sa nehrá. A ešte k tomu aj vynikajúco vyzerá.

Obľúbená speváčka Celeste Buckingham si získala srdcia fanúšikov hneď z niekoľkých dôvodov. Má skvelú hudbu, ktorá je doslova balzamom na dušu. Na nič sa nehrá, je vždy prirodzená, milá a srdečná. Okrem toho prostredníctvom sociálnych sietí šíri osvetu o sebaláske a sebaúcte, ktorá, žiaľ, mnohým ľuďom chýba. Neustále poukazuje na to, že by sme si nemali vážiť len iných, ale hlavne sami seba, čím si získala veľké množstvo pozitívnych reakcií. No a na dôvažok pri tom všetkom vyzerá vždy perfektne. Niet preto divu, že sa jej fanklub stále rozrastá.

Priaznivci sympatickej tmavovlásky sú nadšení z každej fotky, ktorú im na sociálnych sieťach ukáže, no jedna z posledných mala naozaj obrovský úspech. Vznikla na posedení pri kávičke s jej kamarátkou a Celeste na nej vyzerá priam božsky. Už na prvý pohľad pôsobí odpočinuto, vyrovnane a sebavedomo, čo a pretavilo do krásy, ktorá z nej vyžaruje. Táto snímka si od fanúšikov vyslúžila tisícky lajkov a množstvo pozitívnych a obdivných reakcií. „Celeste, si neskutočne krásna, si tak nádherná žena. Si úžasná,“ písalo sa v komentároch. Si tak krásna. Taká energia, čo ide z teba, to je neskutočné. Si nádherná, Celeste,“ napísal ďalší fanúšik. Celeste je skrátka osobnosťou, ktorá ide svojim priaznivcom príkladom. Dokazuje totiž, že vyrovnané vnútro rovná sa spokojný život.