Martina Schindlerová

Martina Schindlerová vyrazila ku kaderníkovi: Jej radikálna premena vám vyrazí dych!

Martina Schindlerová sa po rokoch v ústraní rozhodla, že opráši svoju hudobnú kariéru a vrhne sa do vôd šoubiznisu. Zo zmyselnej mladej mamičky sa tak opäť chce stať extravagantnou speváčkou. Svoju zmenu preto začala realizovať na svojej korune krásy.

Keď sa Martina Schindlerová v roku 2018 rozviedla, rozhodla sa oprášiť svoju hudobnú kariéru. Samozrejme, nezabúda ani fanúšikovskú základňu, ktorú si musí budovať a tak po rokoch v ústraní zdieľa rôzne momenty zo svojho života. Najnovšie na sociálnu sieť zavesila fotografiu s riadnou premenou. Pôvodne išla za kaderníkom s tým, aby z jej koruny krásy vyčaroval vlasy aké má Rachel v obľúbenom seriáli Priatelia. K videu napísala: "Priatelia, aj vy radi pozeráte seriál Priatelia? A páči sa vám, aké vlasy má Rachel? Aj mne a s tým som aj prišla do kaderníctva, ale nakoniec som si dopriala ružovú... Namiesto ružových okuliarov."

Mladá mamička zavesila na sociálnu sieť aj fotografiu, ako vyzerá po premene. Konce jej hnedých vlasov sú naozaj ružové. Zmena je to teda riadna.