Mária Čírová prezradila detaily o treťom dieťatku: Chlapček dostane nezvyčajné meno!

Mária Čírová sa už čoskoro stane trojnásobnou mamou. Pohlavie dieťatka oznámila svetu prostredníctvom dojímavého videa s balónikmi. Z neho po prasknutí vyleteli modré konfety, takže jej tretie dieťatko bude chlapček. Speváčka však meno prezradiť dlho nechcela. Teraz odtajila aspoň niečo.

​Mária Čírová sa čo chvíľa stane opäť maminou. K dcére Zoe a synovi Hugovi tak pribudne ďalší súrodenec. O mene chlapčeka doteraz ale speváčka zaryto mlčala. Až portálu Topky sa podarilo čo-to zistiť. "Napísali sme si na žlté papieriky tri najkrajšie mená podľa každého z nás, no a zhodli sme sa na jednom mene, ktoré sme si teda nakoniec vybrali. Rozprávali sme sa o tých menách, ako by to pasovalo k priezvisku," prezradila.

K menu viac prezradiť nechcela. Naznačila len, že už ho v rodine majú. "Môžem len prezradiť, že toto meno sa nachádza v našej rodine, takže pre nás to nie je úplná novinka, ale možno verejnosť to bude počuť prvýkrát. Nie je to úplne také slovenské meno, klasické, špecifické, ale skôr také nezvyčajnejšie. Ale myslím, že k Hugovi a Zoe to bude nádherne pasovať," upresnila. Na meno si tak budeme musieť ešte počkať.

View this post on Instagram

Moje najvacsie poklady spolu na jednej fotke!!! Od najvacsieho po najmensi... :) ??????

A post shared by MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova) on