Jasmina Alagič ukázala svoju maminu: Z jej mladého výzoru odpadnete!

Jasmina Alagič nedá na svojich rodičov dopustiť. S oboma má vynikajúci vzťah a tak im častokrát spontánne dáva najavo svoje vrúcne city. Dokonca aj prostredníctvom sociálnych sietí.

​Korene Jasminy Alagič siahajú z otcovej strany do Bosny a Hercegoviny a z maminej do Maďarska. Niet sa teda čomu čudovať, prečo je mama malého Sanela taká temperamentná a plná energie. S oboma rodičmi má pritom skvelý vzťah. Nedávno oslavovala Jasminina mama narodeniny a jej dcéra sa rozhodla, že jej zagratuluje verejne. Na svoj profil napísala: "Najdrahšia naša mami, babi. Prajeme Ti krásne narodeniny!!! Dnes, na TVoj sviatok som vybrala moju najobľúbenejšiu fotku z pôrodnice. Dúfam, že sme si s Alexandrou pripravili krásny rok tým, že sme ti darovali Tvojich dvoch (a ešte si nám ich ani nemusela vynosiť) a a tiež verím, že budeme schopní Ti robiť krásne všetky Ďalšie roky tak, aby si bola presne tak veľmi šťastná ako nás robíš šťastnými odjakživa TY."

Na fotografii je práve Jasminina mamina spolu s Rytmusom a malým Sanelom. Fanúšikovia opäť raz nešetrili slovami chvály. Navyše žasli nad mladistvým výzorom oslávenkyne. "To je vaša maminka? Vyzerá hrozne mlado," napísal jeden z obdivovateľov. "Ja odpadnem, vyzerá na 35," pridala fanúšička pochvalu. Ak má Jasmina prevažne mamine gény, bude aj ona zrieť ako víno.