Dara Rolins má recept na dlhší život: Stačí urobiť len túto jednu vec!

Dara Rolins má 47 rokov, no málokto by jej tento vek tipol. Postavičku má dokonalú a závidieť by jej ju mohli aj o polovicu mladšie ženy. Žeby mala speváčka nejaký tajný recept na večnú mladosť?

​Dara Rolins svojim zovňajškom popiera zákony prírody. Na ňu akoby neplatili. Vyzerá mladistvo, má dokonalé krivky, na tele ani tuk gramu. Navyše jej tvár zvyčajne zdobí dievčenský úsmev. Avšak Dara vie, že nič nie je zadarmo a na svojej postave tvrdo drie. Vo forme sa udržiava aj vďaka tradičným starým cvičeniam, ktoré pochádzajú z východného sveta. Joga je Darinou "drogou", bez ktorej si svoj život jednoducho predstaviť nevie. "Múdri jogíni tvrdia, že máme pridelený určitý počet dychov na celý život. Ak dýchame pomalšie, budeme žiť dlhšie. Prosté ako všetko podstatné," prezradila návod na dlhovekosť. Dara má teda jasno. "Takže nádych, výdych a žiaden stres. Dnes, ani zajtra, ani nikdy. Nič vás predsa nepripraví o váš pokojný dych, má cenu zlata," radí speváčka. Kto z vás dá na Darinu radu a vyskúša dýchať pomalšie?

View this post on Instagram

Tieto rána s mojim najobľúbenejším jogínom @petr_cieluch_prem_sagar ma fakt bavia:). Corona spôsobila, že sa hodiny jógy presunuli ku mne domov a vyzerá to, že u toho zostaneme:)). Takto, je to moje pohodlné prianie ale asi by som ten nápad mala prezradiť aj Petrovi?...ANYWAY: Doporučujem každému nájsť spôsob, cestu, ventil, proste možnosť odletieť si, "nájsť sa a zas sa stratiť"?? Niečo, pri čom sa uvoľníte, spomalíte, prídete na iné myšlienky. Plus niekoho, kto vám bude sprievodcom. Ten presah, keď je váš "trenér" aj kamarát, niekto s kým sa chcete rozprávať, pretože vás jeho pohľad na svet baví, vnímam práve u jógy ako dosť podstatnú nadstavbu:). #soulmade #yogapractice #yogagirl #peacefulgirl

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins