Dara Rolins sa pustila do ráznej debaty s fanúšikmi: Téma vás zaručene prekvapí!

Dara Rolins asi cíti potrebu hájiť sa. Svojim priaznivcom aj tým, ktorí jej zrovna nefandia, totiž dala jasne najavo svoje stanovisko k neustálej kritike jej výzoru.

​Známi ľudia musia s pozornosťou jednoducho počítať. Najmä tí, ktorí sa pohybujú vo svetlách reflektorov a vo vodách šoubiznisu. Nevyhla sa tomu ani speváčka Dara Rolins. Tá sa so svojimi fanúšikmi celkom rada rozpráva prostredníctvom sociálnych sietí. Navyše sa nehanbí ani za svoj prirodzený vzhľad a preto z času na čas zavesí fotografiu, na ktorej je nenalíčená. To má, samozrejme, veľmi silné odozvy. Chválu na jednej strane a na tej druhej nechýbajú kritické slová. "Len som vám chcela napísať, že chápem a beriem na vedomie fakt, že sa niekomu páčim nenamaľovaná, namaľovaná inak, menej, viac, ale verím, že rovnako tak aj vy chápete, že v mojom prípade nie je reálne vyhovieť každému," vypísala sa speváčka z toho, čo mala na srdci.

To však ani z ďaleka nebol koniec. "A vlastne sa o to ani nesnažím. Svet každej ženy je fascinujúci práve v tej možnosti každodenných premien. Je predsa našim poslaním udržiavať okolie v strehu," dala Dara Rolins najavo, že si je dobre vedomá toho, ako sa verejne prezentuje a že je za tým z jej strany aj určitý kalkul.

Keďže je blondínka stále single, môže svoje "premeny" využiť nielen v práci, ale aj súkromí. Muži zaiste ocenia, že speváčka nevyzerá vždy rovnako, ale je ženou mnohých tvárí.

Tagy: Dara Rolins