Andrea Verešová vystavila svoje dokonalé krivky na obdiv! Ona že má 40?!

Jeden by tomu neveril. K niektorým ľuďom je príroda milostivá a akoby sa na nich zub času vôbec nepodpisoval. Príkladom je Andrea Verešová, ktorá nedávno oslávila okrúhlu štyridsiatku a momentálne si užíva dovolenku na gréckom ostrove Mykonos.

​Andrea Verešová má postavičku ako lusk. Závidieť jej jej dokonalé miery môžu aj mnohé o polovicu mladšie ženy. Niet sa teda čomu čudovať, že keď na sociálnu sieť zavesí fotky v plavkách či spodnej bielizni, razom má tisíce pochvalných komentárov. Nedávno sa modelka nevedela dočkať leta a tak na svoj profil zavesila snímku v plavkách. Razom sa pretrhlo vrece s obdivnými komentármi. "To je telo! Pecka!," napísal jeden z fanúšikov. "Andrejka, si krásna ako sen," napísal druhý fanúšik. "Veľmi ti to pristane," pridal sa ďalší.

Netrvalo dlho a modelka na sociálnu sieť pridala ďalšiu fotografiu, pri ktorej si muži prišli na svoje. Andrea sediaca na posteli zahalená len uterákom. Samozrejme, mužom táto fotografia neušla. "Ste čím ďalej krajšia, Andrejka, ste prekrásna," napísal fanúšik. "Ach jaj, ten nekompromisný uterák...," napísal ďalší. "Si kúzelná... naozaj," komentoval modelkin priaznivec. 

View this post on Instagram

O svoje namáhané vlasy sa nezabúdam starať ani na cestách ( či súkromných, tak pracovných...). Snažím sa používať produkty, ktoré moje vlasy skutočne vyživia , spevnia a hydratujú , tak aby vyzerali stále krásne a zdravé. Už dlho sú práve nimi produkty značky Gliss Kur od @schwarzkopf. Najviac som si obľúbila tento šampón a kondicionér, vďaka ktorým sú moje vlasy lesklé, vitálne a ľahko sa rozčesávajú . Nedám dopustiť ani na ošetrujúcu kúru Hair Repair, ktorá vlasy regeneruje až do hĺbky. Je to týždenná kúra a mám ju tu tiež so sebou. Obsahuje až trojnásobne koncentrovaný komplex tekutého keratínu a výťažok z rastlinného peľu pre veľmi poškodené a suché vlasy, ktorý dôkladne obnovuje vlasovú štruktúru pre hlbokú regeneráciu. Už po prvom použití som bola úplne nadšená. #glisskur #beautifulhair #healthyhair #lifestyle #selfcare #beauty #krasneazdravevlasy #vyskusajte #schwarzkopfprofessional #spolupraca

A post shared by Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial) on

Modelka si momentálne užíva dovolenku na gréckom ostrove Mykonos, kde taktiež vystavuje svoje dokonalé krivky na obdiv. Aby však neochudobňovala svojich skalných priaznivcov, nezabúda pridávať fotky v plavkách aj na sociálnu sieť. Fanúšikovia jej to oplácajú chválami na jej adresu. "Tu vám to neskutočne pristane, tie oči a o tom ostatnom ani nehovorím, ste naj, naj, nádherná," vyznal sa fanúšik. "Vy ste proste kočka, krásna," pridal sa ďalší.

View this post on Instagram

⚓️?☀️ #summervibes #beachlife #mykonos #greece ??

A post shared by Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial) on

Andrea sa nechala zvečniť aj pri romantickom západe slnka, kde vynikla jej štíhla línia. "A Afrodita má svoju nástupkyňu," komentovala jedna fanúšička. "Krásna fotka, nádherné krivky," pridal sa ďalší priaznivec. Andrea má proste stále dokonalé krivky, veď posúďte sami.

View this post on Instagram

???? ??? ??? ???? ???? ?#goldenhour ? #mykonos

A post shared by Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial) on