Adam Ďurica si zaspomínal na svoj svadobný deň: Jeho manželka vyzerala ako princezná!

Adam Ďurica sa pred troma rokmi postavil pred oltár a fanúšičkám tak spľasli akékoľvek nádeje, že by niekedy mohli stáť po jeho boku. Svoje áno povedal krásnej Kristíne, ktorá v deň D vyzerala ako princezná. Po troch rokoch si spevák na ich veľký deň nostalgicky zaspomínal.

Adam Ďurica sa síce o niektoré momenty zo svojho súkromia rád podelí, no sú aj také, ktoré si necháva rád pre seba. Napríklad dlho mlčal o tom, že sa stane dvojnásobným otcom a fanúšikom rovno oznámil, že sa mu narodil druhý syn Benjamín.

Prekvapením bolo, keď sa v tichosti pred troma rokmi oženil. Samozrejme, netajil sa tým, že je zamilovaný, len svet sa o jeho svadbe dozvedel až "po". Na výročie si na tento veľký deň zaspomínal. Na sociálnu sieť zavesil fotografiu zo svadby a svojej manželke adresoval síce stručné, no veľavravné vyznanie. "Neľutujem ani jedinú chvíľu s tebou, láska #3years," napísal k spomínanej fotke.

Zdroj: Instagram/adamdurica

​Pani Ďuricová vyzerala v deň D ako princezná. Na sebe mala krásne šaty, ktoré vyjadrovali originalitu, eleganciu a ženskosť. Veď posúďte sami.

View this post on Instagram

Neľutujem ani jedinú chvíľu s tebou láska ❤️ #3years

A post shared by Λdam░Ďurica (@adamdurica) on

Tagy: Adam Ďurica