Linda z Vyvolených sa zmenila na nepoznanie: Prsia skoro väčšie než hlava a kilá navyše!

Víťazka prvej série reality šou VyVolení sa v priebehu 15 rokov od svojho triumfu zmenila naozaj radikálne. Niekoľko krát sa dala chirurgicky vylepšiť, neustále experimentuje s účesmi a dramaticky sa mení aj jej váha.

Historicky prvá víťazka reality šou Vyvolení, Melinda Drevenková, vždy vedela a evidentne stále vie, ako šokovať a vzbudiť u novinárov záujem. Niekdajšia kozmetička z Nových Zámkov sa nikdy netajila svojím pozitívnym vzťahom k vylepšovaniu svojho zovňajšku a takýchto zmien už absolvovala niekoľko. Nebála sa ľahnúť si „pod nôž“, aby mala čo najkrajší dekolt. Silikónové implantáty v prsiach otvorene priznala a na obdiv ich vystavila aj na pikantných záberoch v pánskom magazíne. Neskôr si dala zväčšiť pery, pokoj si nedá ani s vlasovými experimentmi a neustále lavíruje aj jej váha.

Najnovšie sa fanúšikom na sociálnej sieti pochválila fotkami v plavkách a už prvý pohľad na ne všetkých zaskočil. Linda má už totiž prsia pomaly väčšie než hlavu a tak sú v tesných plavkách poriadne napratané. Nedá sa nevšimnúť si aj nejaké tie faldíky na bruchu, ktoré sa ukázali pri nešťastnej polohe pri fotení. S Lindou, ktorú diváci milovali pred pätnástimi rokmi, tak už naozaj nemá veľa spoločného. Pokiaľ je ale šťastná a sama so sebou spokojná, tak je všetko v poriadku.