Meghan Markle sa riadne zmenila! Príčesky a neprehliadnuteľný botox?!

Meghan Markle prešla riadnou premenou. V nových záberoch sa ukázala ako znovuzrodená hollywoodska hviezda. Dlhšie vlasy, plnšie pery a ležérny štýl z nej opäť urobili starú dobrú Meghan, ktorú nikto nepoznal.

Utiahnutého štýlu vystupovania sa Meghan Markle zbavila vo chvíli, kedy spolu s princom Harrym vystúpili z kráľovskej rodiny a vrhli sa do novej životnej etapy bez pomyselných železných gúľ, ktoré im britská monarchia pred rokmi pripevnila k nohám. Meghan ale trvalo trochu dlhšie, než sa úplne oťukala z ťažkopádneho návratu do reality. Niektoré zvyky si preniesla aj do nového domova. Teraz sa ale zdá, že konečne našla samu seba.

Prednedávnom sa svetu ukázala v novom videu, kde hovorila o rasovej rovnoprávnosti. Prekvapila novým účesom. Vlasy, väčšinou zviazané do drdola, si vyžehlila a rozpustila. A sú dlhšie než zvyčajne. Viacerí fanúšikovia sa domnievajú, že má príčesok.

Zdroj: YouTube

Vojvodkyňa zaujala aj plnšími perami. Či efekt dosiahla štylizáciou a šikovným nanesením mejkapu, alebo podstúpila skrášľujúci zákrok, zostane jej tajomstvom. Trteím znakom, že sa Meghan konečne oslobodila od prísnych pravidiel kráľovskej rodiny a blíži sa k svojmu ideálnemu ja, tomu hollywoodskemu, je sloboda v obliekaní.

​Na zakryté ramená v horúcom Los Angeles myslieť už nemusí a do svojho osobitého štýlu vrátila "odhaľujúce" tielka. V jej šatníku sa pravdepodobne znovu objavili aj nohavicové kostýmy, bez ktorých pred svadbou si svoj život predstaviť nevedela, avšak kvôli kráľovnej sa ich musela zbaviť.

Jej nový look vzbudil rozporuplné reakcie. Zatiaľ čo zarytí fanúšikovia na staro-novú Meghan spievajú ódy, iným chýba tá nešťastnica v drahých šatách, platených Charlesovou kreditnou kartou.