Martina Schindlerová ukázala sexi postavičku: Môže mať TAKÉTO telo po dvoch pôrodoch?

Tmavovlasá speváčka v týchto dňoch oddychuje s rodinou a priateľmi na dovolenke pri mori. Zo slnečnej pláže poslala svojim fanúšikom horúci pozdrav v podobe fotky v plavkách.

Speváčku Martinu Schindlerovú sme spoznali ešte v roku 2004, keď bola finalistkou speváckej súťaže. Hoci ju nevyhrala, všetkým sa zapísala do pamäti svojím hlasom, ktorý bol silný ako zvon. Aj keď mala vtedy našliapnuté na slušnú spevácku kariéru, stiahla sa do ústrania, vydala sa, priviedla na svet dve deti a žila rodinným životom. Po rozvode sa však opäť vrátila do sveta šoubiznisu a snaží sa nanovo rozbehnúť svoju kariéru. Navštevuje spoločenské podujatia, televízne relácie a je aktívna na sociálnych sieťach.

Kým v minulosti si svoje súkromie extrémne strážila, v súčasnosti s fanúšikmi zdieľa novinky zo svojho života a pravidelne ich poteší krásnymi fotkami. Urobila tak aj teraz, keď sa pochválila snímkami z horúcej letnej dovolenky pri mori. Na jednej z nich pózuje v plavkách, v ktorých vystavila na obdiv svoju sexi postavičku. Má doslova výstavné nohy a štíhle bruško, no stále si drží ženské krivky a nepôsobí vychudnuto. Je až neuveriteľné, že takéto telo má po dvoch pôrodoch. Tlieskame!