Dara Rolins prezradila svoje príjmy! Z tej sumy sa vám zakrúti hlava!

Dara Rolins je krásna, inteligentná, talentovaná... a bohatá. Niet sa čomu čudovať, keď jej kariéra trvá už 40 rokov. Odvtedy zarobila neskutočné peniaze. Nielen hudbou, ale aj vďaka podarenej sebapropagácii na sociálnych sieťach. Zarába peniaze, o ktorých sa mnohým ani nesníva!

Speváčka Dara Rolins sa podľa časopisu Forbes dostala medzi 10 najvplyvnejších českých celebrít na sociálnych sieťach. Niet sa čomu čudovať, keďže len na svojom profile má 644 000 fanúšikov, ktorým neujde ani jeden jej príspevok. Vydáva svoj diár, fotí kalendáre, má vlastnú značku oblečenia, na Instagrame spolupracuje s mnohými lukratívnymi značkami... Okrem toho aj koncertuje a nahráva hudobné videoklipy. Jej tvrdá práca je odmenená poriadne tučným kontom.

Časopisu Forbes prezradila, aká čiastka jej mesačne pristáva na účte: "Za normálnych, nepandemických okolností zarábam niečo okolo 700 tisíc až milión korún (vyše 26 tisíc až skoro 37,5 tisíca eur) mesačne len za živé vystúpenia, teda koncerty a komerčné akcie. K tomu miliónové kontrakty z Instagramu," vypočítavala blondína, ktorá spolupracuje s mnohými známymi spoločnosťami.

​K tomu má v priemere asi desať, v čase večierkov aj dvadsať, vystúpení za jediný mesiac, či už na komerčných, alebo súkromných akciách. "Daň je ale vysoká, a to život na zadnej sedačke auta," posťažovala si speváčka, ktorá pre všetku tú prácu len ťažko hľadá vo svojom preplnenom programe čas na milovanú dcéru Lauru. "Sú to hodiny, hodiny, hodiny na cestách. Som kočovník, regulárny kamioňák. A vždy bojujem s tým, koľko času tam premárnim. Čo všetko som mohla urobiť. A hlavne, koľko sme si toho mohli povedať a prežiť s mojou dcérou Laurou, čo všetko som jej mohla ukázať. Tá zmes výčitiek ma ničí," priznala.

Svoju neprítomnosť doma sa snaží dcére vynahradiť napríklad na každoročnej mesačnej dovolenke na Bali. Bežne však čas s Laurou trávi opatrovateľka. "Pracujem v nočnom režime a potrebujem, aby sa mi niekto postaral o dieťa. Je s Laurou od útleho detstva, je to člen rodiny, tretia babička," vysvetľuje Dara.

​Okrem opatrovateľky zamestnáva ešte päť tanečníc, s ktorými pravidelne vystupuje, dvoch manažérov, účtovníčku a asistentku, ktorá sa jej stará o všetku administratívu. "Je pre mňa dosť dôležitá, pretože som v papieroch umelec. Okrem toho mi pripomína, čo je kedy potrebné zaplatiť. A nedávno mi poslala varovnú správu: ´Teraz by som odporučila neutrácať, doba je zlá!," dodala blondína.

View this post on Instagram

Skutočnosť, že som sa DNES ocitla na titulke časopisu @forbescesko , svetovom magazíne o biznise, podnikaní, peniazoch a úspechu- vnímam ako totálny úlet:)????!!! Mám zo seba radosť prevelikúúú:)), pretože som sa tak stala prvou speváčkou- ženou česko❤️slovenského šoubiznisu, ktorej sa niečo také prihodilo:). Mať na čele napísané FORBES je sen?a tí, ktorí túto 100 ročnú americkú "encyklopédiu" najúspešnejších ľudí sveta poznajú, vedia o čom hovorím a určite majú pochopenie pre moju aktuálnu eufóriu:))???? #forbesmgazine #myveryfirstforbescoverever #forbeswoman #grlpwr #wearethechampions #celysvetjenas #forbesczechjulyissue #outNOW photography @jiriturek @jabujana hair @tylmarty makeup @margitavisage styling @lenkakermes wearing #FENDISS20 @fendi a ešte jedno poďakovanie ?@kampapark_restaurant

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins