Mirka Partlová ukázala postavičku pol roka po pôrode: Uf, táto fotka mnohé matky zabolí!

Sympatická herečka sa krátko pred Vianocami stala po prvý raz maminou, keď manželovi Matejovi priviedla na svet synčeka. Odvtedy už ubehlo viac než pol roka a Mirka sa konečne odhodlala fanúšikom ukázať, ako vyzerá jej postavička.

Obľúbenej herečke Mirke Partlovej sa v priebehu roka zmenil život doslova od základov. Najprv sa v tichosti a viac-menej tajne vydala za svojho o desať rokov mladšieho partnera Mateja Gálisa. Len pár mesiacov po sobáši prezradili, že čakajú svoje prvé bábätko. Prvorodený synček sa vypýtal na svet koncom minulého roka a keďže odvtedy už ubehlo veľa vody Dunajom, dnes je z neho už poriadny valibuk. Že chlapček rastie ako z vody, je vidieť aj na fotkách, ktorými sa herečka chváli na svojom profile na sociálnej sieti. Hoci synčeka ukazuje pomerne často, vždy ho ukazuje len od chrbta a ešte stále neukázala jeho tváričku.

Kým poniektoré celebrity zdieľajú s fanúšikmi a verejnosťou na sociálnych sieťach prakticky väčšinu svojho života, Mirka taká nie je. Súkromie si stráži a tak niet divu, že zatiaľ stále neukázala, či a aké stopy zanechalo tehotenstvo a pôrod na jej sexi postavičke. Tentoraz však konečne urobila výnimku a v storíčku na Instagrame sa predviedla v boxerkových nohavičkách a v bandeau podprsenke. Už na prvý pohľad je vidieť, že Mirka sa pýši rovnako dokonalým telom, aké mala pred pôrodom a materstvo na jej krivkách, teda, žiadne stopy nezanechalo. Nuž, tento pohľad mnohé ženy po pôrode zabolí..