Utajená svadba Majka Spirita! Jeho kráska ukázala brucho aj nové priezvisko!

Mesiace špekulácií a nakoniec sa uzákali byť pravdivé. Slovenský raper Majk Spirit potvrdil, že sa čo nevidieť stane otcom. Spolu so zverejnenou fotografiou, na ktorej je vidieť zaguľacujúce sa bruško jeho priateľky, rozvíril novú a ešte zaujímavejšiu teóriu, tentokrát o tajnej svadbe. A bez toho, že by dlho otáľala, priznal sa - naozaj sa oženil!

​"Dovoľte mi predstaviť vám rodinu Dušičiek," napísal na sociálnu sieť Majk Spirit, ktorý sa v skutočnosti volá Michal Dušička. Na zábere objíma okolo pásu svoju tehotnú priateľku Mariu. Veľkosť bruška naznačuje, že sa pôrod bude už o pár mesiacov.

View this post on Instagram

Dovolte mi predstavit Vam rodinu Dušičiek ❤️

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit) on

Fanúšikovia si však všimli ešte jednu zmenu. Maria si na svojom profile zmenila meno. Premenovala sa na Dušička a okamžite sa tak začalo špekulovať o tajnej svadbe. Majk na nič nečakal a po pár hodinách priznal, že si zaľúbenci svoje áno povedali. "Bola Ruska, nerozumela mi ani pol slova. A teraz je moja žena. Maria Dušička," napísal k čiernobielym svadobným fotografiám. Na úvodnej idú ruka v ruke vyľudnenou ulicou, ďalšie zachytávajú rôzne okamihy zo svadby: rodinný prípitok, zamilovaný bozk, záber na svadobné obrúčky alebo krájanie torty.

View this post on Instagram

Bola Ruska, nerozumela mi ani pol slova.. teraz je moja Žena.. Maria Dušička ?

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit) on