TOP 10 zaujímavostí o filme Všetko najhoršie! Toto ste určite nevedeli!

Už dnes večer sa môžete báť. Čaká na vás strašidelný film menom Všetko najhoršie. Čo sa vlastne stane?

​Ako by sa vám páčilo uviaznuť v časovej slučke, kedy by ste dokola prežívali jeden a ten istý deň? A zrovna na svoje narodeniny? A ako by sa vám páčilo, keby vás na jeho konci vždy niekto zabil? Pritom, keď sa vysokoškoláčka Tree prebudila, bolo všetko normálne. Hoci, otvoriť oči v posteli cudzieho chlapca, ktorý na vás vystrašene hľadí, a vôbec nič si nepamätať, to úplne bežné nie je. Lenže Tree je tak trochu zlé dievča, ktoré sa s ničím a nikým nebabre, a podobné veci sa jej stávajú celkom často. A zajtra to bude asi podobné, pretože Tree má dnes narodeniny a večer sa chystá oslavovať. Plány a krčnú tepnu jej však pretne podivné indivíduum s maskou. Keď sa Tree prebudí, nie je ani v nemocnici, ani na onom svete, ale v rovnakej cudzej posteli rovnako cudzieho chlapca. Žeby to bol len zlý sen? To sotva, zvlášť keď sa to, čo sa v ňom odohralo, až príliš podobá prežívanej realite, vrátane ukážkovo morbídnej bodky. S ďalším prebudením už Tree začína byť jasné, že sa ocitla v nočnej more, ktorá neskončí, kým neodhalí identitu vraha s maskou. A tak sa stáva vyšetrovateľkou vlastnej vraždy, ktorá má oproti vrahovi jednu veľkú výhodu - vie, čo sa stane v každej ďalšej minúte a môže sa na to pripraviť. Na svoju smolu si ale svojim doterajším správaním mnohých znepriatelila a pod maskou zabijáka sa môže skrývať ktorýkoľvek z nich. Tree si navyše nikdy nemôže byť istá, že aj tú ďalšiu smrť dokáže prežiť.

TOP 10 zaujímavostí:

1. Kniha, ktorú číta zdravotná sestra Deena počas nočnej, je "A SEAL at Heart" od americkej spisovateľky Anne Elizabeth.
2. Tree má narodeniny 18. septembra. Dátum je vidieť na budíku.
3. Keď Tree uteká pred vrahom v nemocnici, prerazí dvere reťazou, ozve sa pritom istý zvukový motív. Ten je odkazom na film Halloween.
4. Univerzita, ktorú Tree navštevuje, sa volá Loyola University a nachádza sa v New Orleans.
5. Keď je Tree na párty hore v izbe, zaznie skaldba od DVBBS & Joey Dale - "Deja Vu". Jej názov odkazuje na pocity, ktoré má predovšetkým tento druhý deň a sama výraz "deja vu" použije v dialógu.
6. V deji je priamo spomenutý film Na Hromnice o den více (1993), vrátane jeho hlavného predstaviteľa Billa Murraya, čím tvorcovia vyjadrili poklonu tomuto filmu a zároveň tým priznali zjavnú inšpiráciu.
7. Hlavnú úlohu si pôvodne mala zahrať Megan Fox a jedným z producentom mal byť Michael Bay.
8. Trailer obsahuje skladbu "In Da Club" amerického rapera 50 Centa. Pre film sa ale nepodarilo nadobudnúť práva na použitie tejto skladby, z tohto dôvodu bola vytvorená iba vyzváňacia kompozícia.
9. Pôvodná maska navrhnutá americkým dizajnérom Tony Gardnerom bola s tvárou prasaťa, a teda motívom, už použitým v sérií Saw. Gardner, ktorý sa v deväťdesiatych rokoch podpísal pod inú slávnu sériu, Vreskot, pre ktorú napísal slávny kostým zabijaka, však neskôr prišiel s nápadom detského kostýmu aký aj zrealizoval do finálnej podoby. Masku mal režisér Christopher Landon vyskúšať v kancelárii a vystrašiť ňou miestneho pracovníka, čo sa aj podarilo a režisér vedel, že je pre potreby filmu tá pravá.
10. Carter Davis má vo svojej izbe zavesený plagát k hororu Oni žijú (1988).

Poďte sa báť s filmom Všetko najhoršie už dnes o 20:35 hod. na JOJke!