Toto že je ona?! Nenalíčenú Evu Longoriu nespoznáte!

Eve Longorii by len málokto veril, že nedávno oslávila 45. narodeniny. Kráska totiž na svoj vek vôbec nevyzerá. Aspoň teda nalíčená, no keď ju zbadáte bez šminiek, budete prekvapení.

Eva Longoria sa do povedomia verejnosti dostala najmä jej účinkovaním v seriáli Zúfalé manželky. Objavila sa však aj v kultovom Beverly Hills 90210 či seriáli Báječní a bohatí. Zahviezdila taktiež vo filmoch ako napríklad Drsné časy, Tesne vedľa, Psie dni či Manžel na skúšku.

​Kráska má za sebou dve nevydarené manželstvá. V rokoch 2002 až 2004 stál po jej boku herec Tyler Christopher, no ich láska nevydržala. Neskôr sa vydala za mladšieho basketbalistu Tonyho Parkera, ale ani toto manželstvo nemalo šťastný koniec a tak sa po štyroch rokoch skončilo rozvodom. Svoje šťastie našla v náručí podnikateľa a obchodníka Josého Bastóna, s ktorým jej rande naslepo dohodol ich spoločný kamarát. Dvojica si povedala svoje áno v máji 2016 a o dva roky neskôr sa im narodil spoločný synček.

Eva Longoria má stále postavičku ako mladica. Avšak prírodu človek neoklame a hoci šminky toho veľa prekryjú, nedokážu zázraky. Nedávno zavesila herečka na sociálnu sieť video, na ktorom je absolútne bez mejkapu. Vidieť, že hoci ide o ňu, od krásnej Evy Longorie sa predsa len líši. Veď posúďte sami.

Evu Longoriu môžete vidieť už dnes večer vo filme Psie dni o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Eva Longoria