Martin Mňahončák ukázal svoju rozkošnú dcérku: Pozrite, ako jeho princezná už vyrástla!

Obľúbený herec sa vo februári 2019 stal hrdým otcom dcérky Dorotky, ktorú na svet priviedla jeho milovaná manželka Katka. Odvtedy ubehol už rok a pol a z malinkého bábätka je už rozkošná princezná. Navyše, onedlho sa narodí aj jej sestrička, keďže Mňahončákovci čakajú druhé dieťatko.

Obľúbený herec Martin Mňahončák, známy z jojkárskych seriálov ako Pravá tvár či Hotel, prežíva najkrajšie obdobie svojho života. S milovanou manželkou Katkou vychováva 1,5- ročnú dcérku Dorotku a už čoskoro sa stane dvojnásobným otcom. Úspešná architektka totiž nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko – taktiež dcérku.

Herec, ktorého mnohé ženy považujú za sexsymbol, je síce aktívny na sociálnych sieťach, no súkromie si aj napriek tomu stráži. Preto niet divu, že až donedávna nikto nevedel, ako jeho prvorodená dcérka vyzerá. Aj keď sa pochválil jej fotkou, tváričku svojím fanúšikom a známym neukázal. Teraz však urobil výnimku a celému svetu sa pochválil, aká rozkošná je jeho malá princezná. Krásne modré očká, svetlé vlásky a zubatý úsmev spôsobujú, že Dorotka vyzerá naozaj ako obrázok. Čo poviete?