Chcela ohúriť, no dostala záplavu hejtov: Účes Dary Rolins ľudia zvozili pod čiernu zem!

Počas finálového večera Miss Slovensko 2020 sa predviedla aj speváčka Dara Rolins, ktorá s raperom Kalim odspievala ich spoločný duet. Viac než pesničku si však ľudia všímali blondínkin účes.

Speváčka Dara Rolins si na svoje vystúpenie na finále Miss Slovensko 2020 nasadila na hlavu blonďavú parochňu, ktorá sa jej končila až na stehnách. Extrémne dlhé vlasy boli naozaj extravagantnou voľbou, ktorá nebola každému po chuti. Len čo sa Dara zjavila na pódiu, ľudia na jej adresu okamžite začali spúšťať poriadnu spŕšku kritiky. Fanúšikovia a diváci jej vyčítali, že falošné vlasy jej zbytočne pridali vek a pôsobili lacno a gýčovo. „Ste krásna žena. Ale to nebola správna voľba. Pridalo Vám to minimálne 10-15 rokov!“, Absolútne, ale že absolútne jej to nejde, nesedí. No hrôza! Je to príliš dlhé, je to umelý gýč. Dara si fajn, ale toto nie!“,Nebol to podľa mňa moc šťastný experiment, aspoň na obraze.“, Keď som to zbadala, tak si hovorím, že to vyzerá, ako vlasy kúpené na kolotočoch.“, „Je to veľmi lacné.“, „Víla Amálka tie vlasy...nepristane ti to,“ písalo sa v komentároch, ktoré Daru zvozili pod čiernu zem.

Našlo sa však aj množstvo fanúšikov, ktorí ju pochválili a podotkli, že Rolins je krásna a vyrovnaná žena, takže si môže dať na seba čokoľvek a bude vyzerať božsky. Zo svojím výzorom bola nadmieru spokojná aj samotná speváčka. Tak som si zase po čase vyskúšala dlhé vlasy. My ženy sa proste občas potrebujeme cítiť ako princezny a nielen vo vzťahu, ale aj pred svetom… Cítiť ich všade na tele bolo síce sexy, ale sú situácie, kedy sa vám pripletú aj tam, kam nechcete. Takže, som ich zase poslušne vrátila a domov som už cestovala na klasiku, s vlasmi zamotanými do uzla,“ napísala na sociálnej sieti. Hovorí sa, že sto ľudí – sto chutí a v otázke imidžu to platí azda dvojnásobne.

Dara Rolins na finále Miss Slovensko 2020 Zdroj: Miss Slovensko