Rytmus a Jasmina svojho syna zahŕňajú luxusom: Za jeho oblečenie oplieskali stovky eur!

Prominentní manželia sú známi tým, že si vo svojom živote potrpia na kvalitu a nerobí im problém si za ňu poriadne zaplatiť. Rovnako k tomu pristupujú aj v prípade ich synčeka Sanela, ktorého odmalička zahŕňajú luxusom.

Raper Patrik Rytmus Vrbovský je dlhé roky známy tým, že má rád luxus. Pravidelne sa oblieka od hlavy po päty do luxusných značiek a jednotlivé kúsky neváha vysoliť aj sumy, ktoré bežní Slováci zarobia za celý mesiac. Pekné, kvalitné a značkové oblečenie sa páči aj jeho manželke Jasmine Alagič, ktorá patrí k najštýlovejším mamičkám v slovenskom šoubiznise. Nuž, a podľa všetkého nehodlajú šetriť ani na svojom prvorodenom synovi Sanelovi.

Svojho drobca totiž už odmalička obliekajú do kúskov od prestížnych módnych značiek. Jasmina sa pred časom pochválila fotkou so synčekom, na ktorej vidieť, že Sanel je oblečený v luxusných tepláčikoch od známeho talianskeho módneho domu. Podľa informácií na oficiálnej webovej stránke tejto značky stojí podobný kúsok vyše 200 eur, čo naozaj nie je málo. Ako sa však hovorí – keď na to majú, nech si to kúpia...

Jasmina Alagič so synčekom Zdroj: archív J.A.