Astronautova žena či Monštrum: Pozrite si najlepšie premeny Charlize Theron!

Oscarová herečka Charlize Theron je chodiaci chameleón. Kráska, ktorá nedávno oslávila svoje 45. narodeniny, sa dokáže vžiť aj do úlohy monštra.

Charlize Theron sa narodila v Juhoafrickej republike, kde aj vyrastala. Detstvo pritom nemala na ružiach ustlané. Na vlastné oči videla, ako jej matka priamo pred ňou v sebaobrane zabila jej otca, ktorý bol alkoholikom a neštítil sa vztiahnuť ruku na ženu. "Môj otec bol vtedy strašne opitý, že ani nevládal chodiť, keď dorazil domov so zbraňou v ruke. S matkou sme sa schovali v izbe a držali dvere, ktoré sa snažil otvoriť. Potom prestal na dvere tlačiť, odstúpil a trikrát do nich vystrelil. Našťastie nás žiadna guľka netrafila, čo je priam zázrak," spomínala herečka v programe NPR´s Fresh Air Charlize. Matka následne siahla po zbrani a otca zastrelila.

Keď mala Charlize 16 rokov, vyhrala ročný modelingový kontrakt a presťahovala sa spolu s mamou do Talianska. Keď jej zmluva skončila, odišli za oceán, kde sa herečka vrhla na balet, ktorým sa chcela živiť. Avšak sna sa musela vzdať, pretože po operácii kolena bola jej kariéra navždy minulosťou.

V roku 1994 dostala od mamy nevšedný dar - jednosmernú letenku do Los Angeles. Práve tam sa začala jej hviezdna kariéra. Koncom 90. rokov sa začala objavovať vo filmoch ako Diablov advokát, Veľký Joe, Astronautova žena či Ten najlepší. V roku 2003 sa objavila v snímke Monštrum, kde by ju jeden nespoznal. Herečka dokonca kvôli tejto úlohe pribrala 13 kilogramov. Za svoj herecký výkon získala Oscara aj Zlatý glóbus.

Ako sa Charlize Theron darí pred kamerou, tak má smolu v súkromí. Momentálne je bez partnera. Adoptovala si dve deti, v roku 2012 Jackson(a), ktorý sa cíti byť dievčaťom, a v roku 2015 dcéru August.

Flarsky: Zrážka s láskou

Charlotte Field je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Múdra, rafinovaná a všestranne schopná vodcovská osobnosť s obrovským nadaním, ktorá má vo svojom živote všetko pod kontrolou. Fred Flarsky je talentovaný novinár, hipster a prúserár, ktorý sa najlepšie cíti vo svojej šušťačke, kapsáčoch a teniskách. Nemajú nič spoločné - okrem toho, že ona mu kedysi robila "opatrovateľku" a bola jeho prvou platonickou láskou. Keď na seba Fred a Charlotte ako dospelí nečakane opäť narazia, Charlotte sa práve pripravuje na kandidatúru na prezidentský úrad a ako autora svojich budúcich prejavov si impulzívne najíma Freda, čo šokuje jej poradcov. Fred tak do Charlottinho oslnivého sveta spoločenskej smotánky vtrhne ako uragán a o škandály razom nie je núdza. Keď sprvu nenápadné iskrenie medzi Fredom a Charlotte prerastie v milostný pomer, môžete si byť istý, že tak zvláštny pár svet ešte nevidel. A to ešte nikto netuší, čo príde, až to rozbehnutí milenci len poriadne roztočia.

Charlize Theron zahviezdi už dnes večer vo filme Flarsky: Zrážka s láskou o 20:35 hod. na JOJke!