Poďte s nami do rozprávkovej krajiny

Prázdniny sa končia, no ako sa hovorí, to najlepšie prichádza na koniec! Užite si spolu s nami rozprávkovú krajinu na Liptove.

Festival pre všetky deti s názvom Za 7 horami otvorí svoje brány aj tento rok. Milovníci rozprávok a zázračných bytostí sa môžu zabaviť počas 4 dní v 5 rôznych lokalitách na Liptove. Organizátori pripravili pre návštavníkov divadelné predstavenia v prírode, rozprávkové atrakcie a postavičky, hravé vzdelávanie, zábavu a nielen to. Deti a ich rodičov zabaví 6 divadiel a divadelných formácií, spolu tak uvidíte 15 rôznych rozprávkových predstavení. Okrem toho vystúpi aj Martin Repáň známy z projektu Zem spieva, obľúbená Sranda Banda, vtipná Teáter Komika aj Hugo Sníček s tanečníkmi z populárnej detskej televízie Jojko.

​Brány rozprávkovej krajiny sa otvárajú vo štvrtok 27. augusta v Liptovskom Jáne a v Liptovskom Mikuláši. Pokračujeme v piatok v Holiday Village Tatralanadia a Hrabovskej doline. Do rozprávkovej krajiny môžete vstúpiť aj v sobotu v Jasnej na Bielej púti. Na záver sa spoločnej stretneme v nedeľu v Liptovskom Jáne.

Do rozprávkovej krajiny na Liptove môžete vstúpiť úplne bezplatne.

Viac informácií o programe nádejte na webe:

https://www.visitliptov.sk/podujatie/za-7-horami-2020/

 

 

Tagy: Liptov