Zuzana Belohorcová už začala baliť! Do Európy sa vracia bez manžela!

Sexbomba Zuzana Belohorcová dlhých 11 rokov žila za oceánom, kde spolu s manželom podnikali a žili. Avšak pandémia koronavírusu ich biznis zhatila a tak sa rodina sťahuje späť do Európy. Žiť chcú v Španielsku, no na starý kontinent sa Zuzana vracia len s deťmi.

​Zuzana Belohorcová spolu s rodinou si život na Miami užívali plnými dúškami, kým svet neochromil koronavírus, ktorý sa podpísal nielen na zdraví miliónov ľudí, ale aj na ekonomike štátov. Práve zlá finančná situácia manželov donútila k radikálnemu rozhodnutiu vrátiť sa späť do Európy. "Rozhodli sme sa nepredĺžiť si v USA vízum. Zuzka bola spočiatku proti, ale potom to uznala, 31. augusta sa sťahujeme späť do Európy," prezradil Vlasta Hájek. Rodina má za veľkou mlákou výhrady k bežnému životu. "Necítime sa v Miami po tých protestov bezpečne. Náš penzión, ktorý sme prevádzkovali, musel skončiť. Teraz ho prerábame na normálny dom a dáme ho do prenájmu," približil ich plány.

Rodina sa v septembri usadí v španielskej Marbelle. Do Európy sa však vráti len Zuzana s deťmi. "Vlastík v Miami ostane ešte asi o mesiac dlhšie, aby to dokončil. Ja pôjdem do Marbelly sama s deťmi koncom augusta, je to pre mňa trochu adrenalínová výzva. Idem na miesto, kde som nikdy predtým nebola, zabývať rodinu," prezradila blondínka týždenníku Šarm.