Takto že vyzerá päťdesiatnička? Diana Mórová ukázala dokonalé nohy a výstavný dekolt!

Obľúbená herečka na udeľovaní cien OTO všetkým prítomným vyrážala dych v nádherných ružových šatách. Tie nechali vyniknúť jej pevné vnady a priam dokonalé nohy, aké by jej mohli závidieť aj dvadsiatničky!

Strčila do vrecka aj o polovicu mladšie ženy! Obľúbená herečka Diana Mórová nechýbala na odovzdávaní prestížnych ocenení OTO a len čo vstúpila na pódium, všetkým padli sánky. Blondínka, známa aj ako porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent, si na toto spoločenské podujatie obliekla veľkolepé sýto ružové šaty s hlbokým výstrihom a vysokým rozparkom. Rafinovaný model bol mimoriadne sexi, zvodný a Mórová v ňom pôsobila ako bohyňa. Len málokto by pri pohľade na ňu tipoval, že vo februári oslávila okrúhlu päťdesiatku!

Vraví sa, že nič nie je zadarmo a chtiac či nechtiac s tým musí každý súhlasiť. Diana Mórová má síce postavičku ako lusk, ale aby bola štíhla ako prútik, musí pre to aj niečo urobiť. Na svojom výzore pracuje postupne a od detstva. „Nie je to tak, že teraz som sa rozhodla. Je to od malička. Robila som vrcholový šport," priznala. Podľa herečky robí ženu krásnou aj to, ak je šťastná a sama so sebou spokojná. Evidentne jej to ide ako po masle. Vždy som sama sebe povedala, že ešte nechcem vyzerať ako teta," prezradila Diana. A my len musíme skonštatovať, že tento cieľ rozhodne splnila. Čo poviete?

FOTO Dianiných šiat a aj ďalšie zaujímavé outfity z OTA nájdete v galérii: