9-1-1

Skvelá správa pre našich divákov: Na JOJku sa vracia megaúspešný seriál 9-1-1!

Akčný seriál 9-1-1 z prostredia záchrannej služby v Los Angeles zaznamenal počas leta veľký divácky úspech so svojou treťou sériou. Preto sme sa v JOJke rozhodli, že vám prinesieme seriál odznova od prvej série!

Na losangeleskú tiesňovú linku volajú denne desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti a operátori deň čo deň pomáhajú v rôznych nebezpečných chvíľach a nasadzujú pritom vlastné životy. Moderní hrdinovia sa však okrem zachraňovania cudzích a neznámych ľudí musia vyrovnávať aj s neustálym stresom, ktorý s tým súvisí. Popri tom však riešia aj svoje problémy a rôzne neľahké životné situácie.

Napínavé príbehy policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles mapuje americký akčný seriál 9-1-1, ktorý ste si na obrazovkách JOJky už v minulosti nesmierne obľúbili. Pre všetkých fanúšikov tohto nadupaného seriálu máme skvelú správu! Pre veľký úspech tretej série, ktorú sme vysielali počas leta, sme sa rozhodli, že vám prinesieme celý seriál ešte raz a to úplne od začiatku! Svoje obľúbené príbehy plné nečakaných situácií si tak budete môcť znovu pozrieť!

Sledujte seriál 9-1-1- každý utorok o 21:40 na JOJke!

Tagy: 9-1-1