Z malých anjelikov sú dnes dospelé ženy: Aha, ako vyrástli dcéry Brucea Willisa!

Každý rodič nám dá za pravdu, ak povieme, že práve na deťoch si uvedomujeme, ako rýchlo čas beží. Často sa ani nenazdáme, trikrát žmurkneme a z bábätka v plienkach je zrazu dospelý človek. Svoje o tom vie aj americký herec, producent a hudobník Bruce Willis.

Obľúbený akčný herec Bruce Willis má z prvého manželstva so slávnou hollywoodskou herečkou Demi Moore tri dcéry. Tie však už dávno nie sú rozkošnými anjelikmi, ktoré stvárali na preliezkach všakovaké pestvá. Všetky tri dámy sú už dospelé ženy, ktoré žijú svoje vlastné životy. Umelecké gény však v sebe rozhodne nezaprú, keďže Rumer (32), Tallulah (26) aj Scout (29) sa vybrali v šľapajách svojich rodičov a živia sa hereckým chlebíkom.

Zaujímavosťou je, že hoci Bruceovi a Demi manželstvo nevyšlo a obaja našli šťastie v náručí iných partnerov, nezanevreli na seba. Práve naopak. Aj po rozvode ostali dobrými priateľmi a pravidelne sa ako rodiny stretávajú. Dokonca spolu na jar všetci pokope trávili „koronovú karanténu“. To len dokazuje, že aj rozídení partneri spolu môžu pekne vychádzať, ak majú voči sebe vzájomnú úctu a rešpekt.

Ako sa zmenili dcéry Brucea Willisa? Pozrite si galériu!

Sledujte film Túžba smrti v hlavnej úlohe s Bruceom Willisom už dnes o 20:35 na JOJke!