Manželmi vo filme, ale i v realite: Krásna Emily Blunt hviezdi po boku svojej lásky!

Toto sa tak často nevidí! Hoci sa mnoho slávnych párov zo svetového šoubiznisu živí rovnakou prácou, len málokedy sa postavia pred kamery naraz. Nieto, že by ešte hrali partnerov. Herečke Emily Blunt sa to však podarilo!

Emily Blunt a John Krasinski sú manželmi už dlhé roky a vychovávajú spolu dcérky Hazel a Violet. Hoci obaja sa živia herectvom, v minulosti sa na pľaci príliš nestretávali, keďže sa každý venoval iným projektom. Aj keď dostávali ponuky do romantických komédií, vždy odmietli so slovami, že to nie je pre nich to pravé. Veľký zlom ale nastal pri príprave trileru s názvom Tiché miesto. Práve v ňom si Emily a John po prvý raz spoločne zahrali a to dokonca manželov. Pravdou však je, že obaja prácu na tomto projekte spočiatku odmietali kvôli žánru. Nepáčilo sa im, že by mali hrať vo filme, ktorý je mixom trileru a hororu.

Keď si však prečítali scenáre, radikálne zmenili svoj názor. Zistili totiž, že Tiché miesto je primárne filmom o rodine. John teda rolu v ňom natočil ako vyznanie lásky svojim dcéram. Emily zas prikývla preto, lebo námet zosobňuje najväčšie obavy každého rodiča – a to strach o svoje deti. Po premiére sa ukázalo, že ich rozhodnutie zahrať si manželov aj pred kamerami, bolo naozaj perfektné. Diváci si absolútne zamilovali ich vzájomnú chémiu. Spoluprácu si pochvaľovali aj samotní herci, ktorí prezradili, že natáčanie so životným partnerom bolo najkrajším zážitkom v ich kariére. Zaujímavosťou je, že rodinné prepojenie Emily a Johna sa využilo vo filme rovno dvakrát. Všetci rodinné fotografie, ktoré sú v Tichom mieste použité ako rekvizity, sú ich skutočné fotografie s ich dcérami Hazel a Violet.

Film si po uvedení na trh vyslúžil množstvo pozitívnych ohlasov a kritík. Verejne ho pochválil aj kráľ hororu Stephen King, ktorý na svojom Twitteri nešetril komplimentami.Tiché miesto je neobyčajný kus práce. Úžasné hranie, ale hlavnú rolu tu má ticho, ktoré prinúti divákov sústrediť sa len na samotné scény. Niečo takéto sa podarí len pár filmárom,“ povedal o snímke.

Nenechajte si ujsť výnimočný film Tiché miesto už dnes o 20:35 na JOJke!