Syn Lucie Bílej sa po dlhom čase ukázal: Takto neuveriteľne sa Filip zmenil!

Keď prišiel Filip Kratochvíl podporiť svoju slávnu mamu na otváračku jej staro-nového divadla v centre Prahy, všetci prítomní sa mohli okrem iného presvedčiť, ako syn Lucie Bílej dospel. A jasne sa ukázalo, že 25-ročný mladík sa evidentne vydal vlastnou životnou cestou rozorvaného bohéma.

Nespútané vlasy po ramená, širokánsky úsmev, bodkovaná šatka na krku a o niekoľko čísel väčšia košeľa. Tak aktuálne vyzerá a takúto módu vyznáva syn Lucie Bílej a Petra Kratochvíla Filip. Stretnúť ho ale v Čechách v posledných rokoch nie je zrovna jednoduché. Potomok jednej z najslávnejších českých speváčok a slávneho producenta sa totiž stal veľkým svetobežníkom po tom, čo sa počas štúdia vo Francúzsku zamiloval do života mimo rodiska. Okrem pobytu vo štvrtej najľudnatejšej krajine Európy potom strávil Filip Kratochvíl určitý čas aj za oceánom v Spojených štátoch amerických.

​​Aktuálne pre celý svet veľmi komplikovaná situácia so šírením nového zákerného typu koronavírusu ho síce zahnala domov. Filipova slávna mama je ale presvedčená, že hneď ako to pôjde, vyletí jej jediný syn opäť z hniezda, aby si plnil svoje sny.

A hoci tento rok v marci sfúkol Filip na svojej narodeninovej torte 25 sviečok, aj tak o ňom Lucie Bílá stále hovorí ako o "Filípkovi". A ku štvrťstoročnici svojho syna si speváčka, samozrejme, nenechala ujsť príležitosť popriať mu nielen súkromne, ale, ako sa to dnes už bežne robí, aj cez sociálne siete. "Ak sa mi v živote niečo veľké podarilo, tak je to môj syn Filip. Dnes má 25 rokov a je to láska môjho života. Všetko najlepšie," dojala v polovici marca Lucie Bílá nežným vyznaním svet internetu. A hoci Filip zjavne nezdedil ambície stáť na pódiu, v umeleckej brandži sa predsa len nedávno angažoval. Ujal sa totiž réžie maminho videoklipu k piesni Hořká jako rtuť. Nielen vďaka tomu je na svojho jediného potomka mnohonásobná Zlatá slávica patrične hrdá.

Tagy: Lucie Bílá