Dara Rolins namäkko: O tomto snívala ako dieťa!

Sen sa môže stať skutočnosťou! Speváčka Dara Rolins stále nevie pochopiť, že sa dostala na titulku módneho magazínu, za ktorý pred viac ako 30 rokmi minula svoje prvé marky zarobené v západnom Nemecku.

Aj keď nie je topmodelka, zdobí posledné číslo česko-slovenskej mutácie módneho magazínu, ktorý v Amerike vedie slávna Anna Wintour. Dara Rolins sa netají tým, že sa jej splnili hneď tri sny, ktoré považovala za nepravdepodobné. "Že mi môj obľúbený návrhár, legendárny Jean Paul Gaultier pošle na fotenie kolekciu jeho originálnych, najslávnejších modelov, dokonca s osobným odkazom a darčekom, neverím... Že si raz oblečiem ten jeho ikonický korzet so špicatou podprsenkou, ktorý mala na sebe moja milovaná Madonna, neverím. A že sa to všetko stane v Paríži. Tak to je už nemožné a stalo sa," netají svoje nadšenie z fotenia pre Vogue speváčka.

​Na sociálnej sieti sa pochválila niekoľkými outfitmi a vlasovými kreáciami, ktoré vyrážajú dych. Dara o tom, že sa raz dostane do tohto magazínu, snívala od detstva. "Nie je, nebolo a nebude legendárnejšia biblia módy, ako je tento časopis. A malá Darinka si v nej vždy večer pri lampičke listovala, snívala o veľkom svete a dlhej ceste, na ktorú bola pripravená sa vydať," spomína. Nadšenie neskrýva ani jej mama Zlatka: "Nesmierne sa teším s tebou, ty moja malá veľká hviezdička."

View this post on Instagram

A presne tak, ako spievam vo Ver mi??SEN SA REALITOU MÔŽE STAŤ✨Neviem, či dokážem dosť dobre opísať svoje aktuálne pocity...ale tí, čo ma poznajú, moji blízki, vedia že je pár vecí, z ktorých som regulérne hotovááá?. A pravdepodobnosť, že sa v jeden moment "pretnú" tri z nich, mi prišla vždy dosť nepravdepodobná:)). Že mi môj obľúbený návrhár, legendárny @jpgaultierofficial pošle na fotenie kolekciu jeho originálnych, najslávnejších modelov, dokonca s osobným odkazom a darčekom?, neverím...Že si raz oblečiem ten jeho ikonický korzet so špicatou podprsenkou, ktorý mala na sebe moja milovaná Madonna, neveríím... A že sa to VŠETKO stane v Paríži, pri fotení VOGUE a navyše jeho titulky??!?! Čoooo? :)))?Nemyslíš váážne?. Ten časopis, za ktorý som utratila svoje prvé, hudbou zarobené marky v Západnom Nemecku?!?!:) Neverím a ešte stále som z toho v emočnej vývrtke????. Neni, nebolo a nebude legendárnejšej biblie módy ako je tento časopis❤️. A malá Darinka si v nej vždy večer pri lampičke listovala a snívala o veľkom svete a dlhej ceste na ktorú je pripravená sa vydať ??✨. To, že práve @vogueczechoslovakia bude časopis, ktorý ju raz celú zmapuje, vráti sa so mnou späť do úplných začiatkov, zabrzdí v momentoch, kde ešte nikdy nikto pred tým nebol, otvorí moje osobné poznámky, diáre, archívy fotiek- ma ale VTEDY naozaj nenapadlo?... #VogueCS #OnlyInPrint #24thEdition #OctoberIssue #TimeIssue #Timeless #WeAreOpeningArchives #DaraRolins #JeanPaulGaultier #Paris #Archive #WatchMeNow Foto: @lucianbor; Editor-in-Chief: @andreabehounkova; Creative Director: @kralicek; styling: @albamelendo; modelka: @dararolins_vermi; vlasy: @hairpalacio (@capsuleagence_hmc); make-up: @enywhitehead (@callisteagency) #anditsoutNOW

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins