Natália Germáni šokovala radikálnou zmenou účesu: Aha, jej krásne dlhé vlasy sú fuč!

Úspešná herečka sa už niekoľko mesiacov naplno venuje svojej dcérke Zune a mamičkovským povinnostiam. Popri tom však stále funguje aj ako herečka. Aktuálne nakrúca film, pre ktorý podstúpila radikálnu zmenu imidžu!

Úspešná herečka Natália Germáni tvorí pár so známym bubeníkom Martinom Valihorom a od februára sa tešia z dcérky Zuny. Šťastný rodinný život a mamičkovské povinnosti však dokázala zladiť aj so svojou prácou. Už nejaký ten piatok nakrúca film Svetlonoc, ktorý vzniká pod režisérskou taktovkou Terezy Nvotovej. Natália stvárňuje v dráme jednu z hlavných postáv a kvôli tomu podstúpila radikálnu zmenu imidžu.

Svoje krásne dlhé vlasy si nechala ostrihať až po bradu a už na prvý pohľad je vynovená aj ich farba. Ešte niekto nejaké nápady, ako by som sa prípadne mohla ostrihať a nafarbiť?,“ napísala k fotkám, ktorými naozaj prekvapila svojich fanúšikov. Hoci dlhá hriva jej nesmierne svedčala, treba povedať, že aj nový zostrih jej ozaj pristane. Pôsobí mladistvo, šik a veľmi žensky. Čo poviete?