Silvia Kucherenko vyzerá ako nikdy predtým! Je za tým nový priateľ?

Zmena je život. Týmto heslom sa zrejme riadi aj blondínka Silvia Kucherenko, ktorá sa pred časom rozhodla zbaviť sa svojich veľkých pier a staviť na prirodzenosť. Najnovšie sa modelka pochválila novými vlasmi.

​Silvia Kucherenko bola dlho v povedomí ľudí známa ako držiteľka jedných z najväčších pier. To je ale už minulosť. V polovici augusta sa rozhodla totiž vrátiť k prirodzenosti. Netýka sa to však len jej pier, ale aj dlhých peroxidových vlasov. "Sranda, čo urobia aj vlasy... to ani nie je možné... už nikdy vlasy dlhé po zem (otras) a biela blond. O tých perách ani nehovorím a to som si myslela, aké je to krásne ako väčšina, čo ich také majú," napísala k svojmu starému vzhľadu na sociálnu sieť.

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

​Blondínka zmenila svoj imidž na nepoznanie. "Dávno neplatí, že vlasy musia byť dlhé po ´zem´," napísala k ďalšej fotke. Na nej je s o poznanie kratšími vlasmi popolavej farby. Väčšinou na ženy platí, že keď zmenia účes, je za tým muž. Zrejme to platí aj pre Silviu Kucherenko, pretože na sociálnej sieti sa priznala, že je zamilovaná. "Verte mi, všetky by ste boli. Lepší muž neexistuje," polichotila svojej novej láske modelka. Identitu pána Božského však neprezradila. Faktom ale je, že na posledných fotografiách, ktoré zavesila na sociálnu sieť, blondínka doslova žiari. Veď posúďte sami.

View this post on Instagram

Táto fotka sa Vám včera páčila ?

A post shared by Silvia Kucherenko (@official_silviakucherenko) on

View this post on Instagram

Pracujeme- točíme ?? dávno neplatí , že vlasy musia byť dlhé po “zem”

A post shared by Silvia Kucherenko (@official_silviakucherenko) on