Jeden z posledných filmov Moniky Potokárovej (†27): Jej slová vháňajú slzy do očí!

Slovenskom pred rokom otriasla šokujúca správa o úmrtí talentovanej herečky Moniky Potokárovej. Strata tak mladej a nadanej duše bolí dodnes a len ťažko sa hľadajú slová, ktoré by opísali to, čo prežívajú jej najbližší.

Bola mladá, krásna, talentovaná a celý život mala pred sebou. Taká bola herečka Monika Potokárová, ktorá nás vo veku 27 rokov navždy opustila 25. novembra 2019. Od náhleho odchodu poprednej členky Slovenského národného divadla uplynul už skoro rok, no jej strata bolí stále rovnako.

Večnou pamiatkou na nadanú a usmievavú tmavovlásku sú filmy, ktoré nakrútila či dabovala. Jedným z nich je aj akčná a dobrodružná snímka Bumblebee zo série o Transformeroch. Monika v ňom stvárnila postavu odvážnej Charlie. O práci na tomto filme porozprávala vo videu, ktoré uverejnila distribučná spoločnosť v polovici decembra 2018 a teda tesne pred uvedením filmu do kín. Vtedy ešte nikto netušil, že o rok budú jej slová už len spomienkou, ktorá vháňa slzy do očí. Dabovalo sa mi veľmi príjemne, nakoľko tento žáner som v podstate ešte nedabovala. Je to jedna z mojich prvých skúseností. Veľmi sa mi páči postava Charlie, pretože je vtipná, inteligentná, zároveň aj citlivá a odvážna. Myslím si, že jej temperament je mi nejakým spôsobom blízky. Takže som veľmi rada za túto skúsenosť,“ povedala Monika s jej vlastnou skromnosťou vo videu. Česť jej pamiatke!

https://www.facebook.com/watch/?v=761370680881660