Dara Rolins radikálne schudla! Už jej trčia len kosti a z brucha má lavór!

Chcela si splniť sen, tak musela ísť s váhou dole. Data Rolins má postavu ako lusk, ale keď prišla ponuka na fotenie ikonických modelov od Jeana Paula Gaultiera, mesiac pila len zeleninové šťavy a koktejly.

​V jej veku mať tak skvelú postavu, o tom sníva väčšina žien. Dara Rolins sa netají tým, že to nemá zadarmo. Pravidelne cvičí jogu, je striedmo a hlavne snaží sa chodiť čo najviac peši. Napriek tomu, keď prikývla na ponuku od prestížneho magazínu, kde je na titulnej strane, musela schudnúť. "Všetky modely sú veľkosti 32-34, a tú ja rozhodne nemám, takže som musela zhodiť päť kíl. Pila som šťavy, koktejly, veľa som cvičila a šlo to. Ale stále som si hovorila, čo keď sa do toho nezmestím, čo budem robiť, rozpárať to nemôžem, pretože to sú ikonické modely, ktoré sú vystavené v galérii a boli zapožičané len na fotenie. Ale našťastie to dobre dopadlo," zverila sa usmievavá speváčka.

Jej nedávne fotky v krátkom tielku sú vďaka bradavkám sexi, ale nejaké to kilo späť by nebolo na škodu. "Už zase jem normálne, ale ja sa chudá cítim skvelo," smeje sa blondína. Fanúšikov okrem sexi fotiek potešila aj tradičný diár Rok podľa Dary. "Celý rok na ňom pracujem a vymýšľam, ako ho urobiť ešte lepším než ten predtým. Tento rok je iný v tom, že je v každom darček v podobe náramku," prezradila Dara Rolins.

Tagy: Dara Rolins