Ledva sa rozviedla, zas sa bude vydávať?! Agáta Hanychová ukázala prsteň na ľavom prstenníku!

Už niekoľko dní sa na ľavom prstenníku čerstvo rozvedenej Agáty Hanychovej vyníma prstienok z bieleho zlata so zasadeným kameňom pripomínajúcim diamant. Taký klenot väčšinou naznačuje žiadosť o ruku...

Agáta Hanychová má doma v šuplíku hneď dva zásnubné prstene. Jeden jej v roku 2012 na prst nastokol otec ich syna Kryšpína Mirek Dopita, ale namiesto svadby nasledoval rozchod. Druhý zásnubný prsteň dostala až dva roky po svadbe s Jakubom Prachařom. "Boli sme na výlete v Amsterdame a tam mi ho kúpil. Je nádherný. Má obrovský diamant a stál naozaj hotový balík. Som dokonca rozhodnutá, že si nechám urobiť kópiu len so zirkónom, aby mi niekto neodrezal ruku," prezradila Agáta. Tá sa s Jakubom rozviedla tento rok 18. septembra. Pár týždňov po rozvode na ľavý prstenník opäť nasadila prsteň s kameňom. "To je môj starý, bože," komentovala modelka. 

Zdroj: Instagram/agatahanychova

​Agáta je už niekoľko mesiacov nezadaná, randí s producentom Tomášom a ďalšiu svadbu nevylučuje. "Vážim si inštitúciu manželstva, navyše nechcem umrieť ako rozvedená pani. Chcem mať v občianskom niečo iné," netají sa svojimi snami niekdajšia tmavovláska, ktorá momentálne vsadila na zmenu imidžu a odfarbila sa na blond.