Madonna straší svojím vzhľadom: Je to mimozemšťan, naložili jej fanúšikovia!

Kráľovná popu je tiež kráľovnou nových imidžov. Speváčka Madonna totiž ďalšou zmenou vzhľadu rozpútala živú diskusiu o tom, či je na vine nevydarený mejkap, alebo ďalší estetický zákrok. Podľa niektorých fanúšikov teraz vyzerá ako mimozemšťan. Ošklbané ružové vlasy sú len čerešničkou na nevydarenej torte.

Duchom večne mladá Madonna sa malými, ale reálnymi krôčikmi blíži k obávanej sedemdesiatke. Veru, ku guľatinám jej chýba ešte osem rokov, starobu si ale za žiadnych okolností nechce pripustiť a hádže jednu omladzujúcu premenu za druhou.

Pôvodne dlhé blond kučery prednedávnom vymenila za kratšie ružové vlasy pripomínajúce umelý účes na starých bábikách, ktorým pri česaní vypadávajú vlasy v chumáčoch. Okrem toho si podľa fanúšikov niečo urobila s tvárou, takto prirodzená krása podľa nich vôbec nevyzerá.

​V novej sérii fotiek síce navádza ľudí, aby sa išli registrovať na voľby, viac než osvetou o dôležitosti každého hlasu zaujala ale tvarom svojej hlavy. Onú známu popovú divu vraj nahradil vysilený mimozemšťan v okuliaroch. Verní fanúšikovia a poslucháči jej posledného albumu Madame X alebo klasík ako Hung up či deväťdesiatkového Frozen sa ďalšej verzie svojej obľúbenej speváčky zľakli natoľko, že ju začali obviňovať z úplne zbytočných a extrémnych plastických operácií. V komentároch potom trefne používali ľudia emoji zelených ufónov.

Madonna sa k novému vzhľadu tradične nevyjadrila, či jej teda stylista pokazil mejkap, prešla sa novým mimozemským "instafiltrom", alebo v 62 rokoch naďalej upravuje svoj vzhľad skalpelom, môžu fanúšikovia len tipovať.

View this post on Instagram

The 3 faces of a girl who just Voted!! ?????? Get out there and take responsibility people!! #bidenharris2020

A post shared by Madonna (@madonna) on

View this post on Instagram

I can’t decide.............?

A post shared by Madonna (@madonna) on

Tagy: Madonna