Rodina Zuzany Belohorcovej je kompletná! Dojemné stretnutie s manželom po dlhom čase!

Veľké sťahovanie z Miamy do Marbelly je na konci. Zuzana Belohorcová po viac ako mesiaci odlúčenia konečne padla do náručia svojmu manželovi Vlastovi Hájkovi. Privítanie rodiny na letisku sa neobišlo bez sĺz.

Zuzana s deťmi Neviom a Salmou opustila americké Miami pred viac ako mesiacom. Manžel tam zostal, pretože musel dokončiť rekonštrukciu ich domu a ponúknuť ho na predaj. Keby totiž odletel s nimi, tak by sa rovnako ako blondína už nemohol za oceán vrátiť. "Je to tým, že nie sme Američania. Jediný, kto bude mať prístup späť do Ameriky, je náš syn," vysvetlila. Malý Nevio sa na rozdiel od svojej sestry Salmy narodil už v Spojených štátoch.

Zatiaľ čo deti nastúpili do medzinárodnej školy, blondína zatepľovala ich nový domov. Po dlhej a nútenej odluke sa však rodina opäť stretla. Na Vlastu čakala manželka s deťmi na letisku v Malage a privítanie bolo hlučné, ale o to viac dojemné. Salma s Neviom svojho ocina od samej radosti takmer rozpučili a Vlasta sa slzám dojatia nebránil. Po príchode domov naňho čakal prestretý stôl, fľaša s bublinkami a, samozrejme, dve mačky Gucci a Dolce, ktoré tiež prileteli z Floridy. "My. Určite nie sme ani dokonalý, ani ideálny pár a verte mi, ani u nás to vždy nie je zaliate slnkom, niekedy sa preženie aj búrka. Ale čo je dôležité, že sa vieme spolu tešiť a smiať sa. V ťažkých chvíľach sme jeden pre druhého veľkou oporou, vždy všetko, čo sme vybudovali, je naša spoločná práca. Máme spolu dve krásne zdravé deti, ktoré nám robia veľkú radosť. To sme proste MY," okomentovala radostné stretnutie s manželom Zuzana Belohorcová.

View this post on Instagram

Najviac???#belohorkalifestyle #love #reallife #familytogether ? @scuderiaboys @officialsalminka & Nevio?

A post shared by Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova) on