Je znovu zamilovaná? Krásna Celeste Buckingham žiari ako nikdy predtým!

Kvitne do krásy! Obľúbená speváčka si získala množstvo priaznivcov nielen vďaka hudbe, ktorú robí, ale aj tým, aká je. Oceňujú, že je vždy sama sebou a na nič sa nehrá. A ešte k tomu aj vynikajúco vyzerá.

Obľúbená speváčka Celeste Buckingham si získala srdcia fanúšikov hneď z niekoľkých dôvodov. Má skvelú hudbu, na nič sa nehrá, je vždy prirodzená, milá a srdečná. Okrem toho prostredníctvom sociálnych sietí šíri osvetu o sebaláske a sebaúcte, ktorá, žiaľ, mnohým ľuďom stále chýba. Neustále poukazuje na to, že by sme si nemali vážiť len iných, ale hlavne sami seba, čím si získala veľké množstvo pozitívnych reakcií. No a na dôvažok pri tom všetkom vyzerá vždy perfektne. Niet preto divu, že sa jej fanklub stále rozrastá.

Priaznivci sympatickej tmavovlásky sú nadšení z každej fotky, ktorú im na sociálnych sieťach ukáže, no jedna z posledných mala naozaj obrovský úspech. Snímka, na ktorej pózuje bez mejkapu, v jednoduchom svetri a s vyrastenými korienkami si od fanúšikov vyslúžila tisícky lajkov a množstvo pozitívnych a obdivných reakcií. Na fotke je totiž prirodzene krásna, pôsobí spokojne a žiari šťastím. Fanúšikovia preto začali hneď špekulovať, či za tým nie je nová láska. Dievča, ako to ty robíš? Krásna a ešte aj mladneš. Nie si zamilovaná? Lebo si prekrásna a šťastná,“ písalo sa v komentároch. Mám taký pocit, že sa tu javí začínajúca láska,“ napísal ďalší z fanúšikov. Speváčka sa k tomu nevyjadrila, no nech už je to tak či onak, isté je, že je osobnosťou, ktorá ide ostatným ľuďom príkladom. Dokazuje totiž, že vyrovnané vnútro rovná sa spokojný život.